۱۵ نکته که زندگی هرکسی که آشپزی میکنه رو تغییر میدن + مردمک

0 276

۱۵ نکته که زندگی هرکسی که آشپزی میکنه رو تغییر میدن + مردمک

چه یک آشپز حرفه‌ای باشید، چه یک آشپز مبتدی و چه یک بانوی خانه‌ که آشپزی می‌کند، گاهی اوقات نیاز به تجدیدنظر در اصول اولیه و حتی گاها ساده‌ی آشپزی دارید. در این مطلب ۱۵ نکته که آشپزهای حرفه‌ای دنیا برای شما گفته‌اند را ترجمه و در اختیار شما قرار داده‌ایم. این مطالب ترتیب خاصی ندارند و صرفا برای شما لیست شده‌اند.

 

پیشنهاد ستاره:

 

۱۵ نکته مهم در آشپزی

۱. نکات مهم را یادداشت کنید

شاید شما یک دستورپخت مرغ سوخاری را دیده و امتحان کرده‌اید و بسیار هم دوست داشته‌اید اما از مقدار زیاد سیر در آن لذت نبرده‌اید. شاید اگر چند هفته بعد بخواهید دستورپخت را مجدد تهیه کنید فراموش کنید که میزان سیر را کم کنید. اما یادداشت شما فراموش نمی‌کند و مراجعه به آن همه چیز را به شما یادآوری می‌کند.

۲. قبل از شروع به آشپزی، دستورپخت را یک بار کامل بخوانید

اگر همه مواد را داشته‌باشید و هیچ مشکلی هم نباشد، این کار حداقل از داغ نگه داشتن فر یا تستر به مدت طولانی جلوگیری می‌کند و عمر این وسایل را افزایش می‌دهد.

۳. چربی گوشت و بیکن را نگه‌دارید

در این چربی می‌توانید سیب زمینی و حتی تخم مرغ سرخ کنید. شاید باور نکنید اما با همین چربی می‌توانید شمع هم درست کنید. پس حیف است این چربی را دور بریزید.

۴. یک دستمال کاغذی مرطوب را زیر تخته برش قرار دهید.

وقتی با یک چاقوی تیز می‌خواهید برش بزنید این کار خیلی به شما کمک خواهدکرد که تخته موقع برش نچرخد.

۵. تایمر فر یا وسیله پخت و پز خود را برای چند دقیقه کمتر از زمان مورد نظر تنظیم کنید.

همه اجاق‌ها به یک شکل گرم نمی‌شوند و گرم نمی‌کنند. پختن یک سبزی یا یک ماده غذایی جدید هم ممکن است برای شما ناآشنا باشد. به خاطر بسپارید که همیشه می‌توانید یک غذای پخته نشده را مدیریت کنید ولی اگر غذا بسوزد هیچ راهی برای درست کردن این وضعیت نیست.

۶. غذا را مرحله به مرحله ادویه بزنید و جلو بروید

هرگز ادویه زدن را به پایان غذا موکول نکنید، خیلی از طعم اصلی دور خواهیدشد.

۷. به خودتان اعتماد کنید

اگر ظاهرش خوب نیست، احتمالا خوب نیست. شما بیشتر از چیزی که فکر می‌کنید، می‌دانید. به خودتان اعتماد کنید

۸. مقداری نمک به هرچیزی، تاکید می‌کنیم هرچیزی، اضافه کنید

نمک به برجسته کردن و عمیق‌تر کردن انواع طعم‌ها کمک می‌کند وباعث می‌شود حتی طعم دسر و شیرینی‌های شما بهتر شود.

۹. اگر آشپزی می‌کنید، حتما یک ترازو داشته‌باشید

شما که نمی‌خواهید اندازه‌ها را اشتباه کنید؟

۱۰. تمیزکاری را در هر مرحله فراموش نکنید

اگر در هر مرحله وسایلی که به آن احتیاجی دیگر ندارید را بشوئید و مرتب کنید، در آخر کار استرس و خستگی ظروف تلنبار شده را نخواهیدداشت.

۱۱. هرگز از دستکش فر مرطوب استفاده نکنید

اگر می‌خواهید پوست دستتان نسوزد مراقب باشید

۱۲. سیر را با چاقوی تیز خرد یا له کنید

استفاده از سیر خرد کن و امثال آن کار اشتباهی است. علاوه بر سختی تمیز کردن، این وسیله‌ها بافت و طعم سیر را اندکی تغییر می‌دهند.

۱۳. چند دقیقه قبل از اتمام تایمر کوکی و شیرینی‌ها را از فر بیرون آورید

این کار برای برشته‌نشدن بیش از حد لازم است، گرمای سینی فر همچنان به پختن کوکی و شیرینی ادامه خواهد داد.

۱۴. یک دستمال کاغذی روی تخته برش خود قرار دهید.

این کار ساده هنگامی که بخواهید چند چیز را جداگانه برش دهید در زمان شما بسیار صرفه‌جویی خواهدکرد.

۱۵. ترجیحا دستورپخت خود را در یک دفترچه یادداشت بنویسید

هیچ کس نمی‌خواهد با دست آغشته به مواد غذایی گوشی گران‎‌قیمتش را لمس کند و مدام هم لازم نیست به ورق کاغذ ضربه بزنید تا روشن شود!

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو

نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد.
برای شرکت در چالش ۷ کیلو لاغری در یک ماه، همین الان مشاوره رایگان بگیرین.


آیا این مطلب برای شما مفید بود؟





Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.