چهار روش عالی برای نگهداری و ذخیره گیلاس تا زمستان!

گیلاس یکی از میوه‌های تابستانی خوشمزه و پرطرفدار است. اما متاسفانه فصل این میوه بسیار کوتاه است. برای اینکه بتوانیم در طول زمستان نیز از طعم شیرین و خواص بی‌نظیر گیلاس بهره‌مند شویم، می‌توانیم آن را فریز کنیم. در این مقاله از اکالا بلاگ به روش‌های مختلف فریز کردن گیلاس می‌پردازیم.

۴ روش‌ کاربردی و ساده برای فریز کردن گیلاس

شما به راحتی با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید از این میوه محبوب و خوشمزه در سایر فصول سال بهرمند شوید.

۱- فریز کردن گیلاس کامل

گیلاس‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. دم گیلاس‌ها را جدا کنید.

گیلاس‌ها را در یک لایه روی سینی بچینید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

گیلاس‌های منجمد را به کیسه فریزر منتقل کرده و هوا را خارج کنید. کیسه را در فریزر قرار دهید.

۲- فریز کردن گیلاس به صورت پوره

گیلاس‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. گیلاس‌ها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید.

پوره گیلاس را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر قرار دهید. بعد از منجمد شدن، مکعب‌های یخ گیلاس را به یک کیسه فریزر منتقل کنید.

۳- فریز کردن گیلاس با شکر

در این روش نیز پس از شستن گیلاس ها باید هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس گیلاس‌ها را در یک قابلمه بریزید.

به ازای هر کیلوگرم گیلاس، ۲۵۰ گرم شکر اضافه کنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. مخلوط را در شیشه‌های تمیز و استریل بریزید و در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: زردآلوهاتو با این روش راحت و سریع فریز کن

۴- فریز کردن گیلاس برای پای و کیک

برای فریز کردن گیلاس ها باید پس از شستن هسته گیلاس‌ها را جدا کنید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید.

گیلاس‌های برش خورده را با شکر مخلوط کنید و در یک لایه روی سینی فر بچینید.

به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند. گیلاس‌های منجمد را به کیسه فریزر منتقل کنید.

۴ نکته مهمی که برای فریز کردن گیلاس باید بدانید

در ادامه به ۴ نکته طلایی برای فریز کردن گیلاس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ظرف مناسب: از ظروف دردار و ضد هوا برای فریز کردن گیلاس استفاده کنید.برچسب زدن: روی هر ظرف تاریخ فریز کردن را بنویسید.زمان نگهداری: گیلاس‌های فریز شده را تا یک سال می‌توان نگهداری کرد.استفاده از گیلاس‌های فریز شده: گیلاس‌های فریز شده را می‌توان بدون نیاز به یخ زدایی در انواع دسرها، بستنی، ماست، پارفه، ژله، اسموتی میوه‌ای، اسموتی پروتئینی، پای گیلاس، کیک گیلاس یا اضافه کردن به ماست ساده استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری انبه در فریزر به مدت طولانی

نکات مهم برای افزایش مدت نگهداری گیلاس در فریزر قبل از فریز کردن

برای اینکه بتوانید از گیلاس‌های فریز شده خود برای مدت طولانی‌تری استفاده کنید و طعم و کیفیت آن‌ها حفظ شود، نکات زیر را رعایت کنید:

گیلاس‌هایی را انتخاب کنید که کاملا رسیده، سفت و بدون لک باشند.گیلاس‌ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. وجود رطوبت باعث رشد کپک و فساد زودرس می‌شود.قبل از فریز کردن، حتما دم و هسته گیلاس‌ها را جدا کنید.از ظروف دردار و ضد هوا یا کیسه‌های فریزر زیپ‌دار یا ظروف مخصوص فریزر استفاده کنید.فریزر را روی دمای پایین‌ترین تنظیم کنید تا اطمینان حاصل کنید که دمای داخل فریزر به اندازه کافی پایین است.از باز و بسته کردن مکرر فریزر خودداری کنید تا از یخ‌زدایی و انجماد مجدد گیلاس‌ها جلوگیری شود.برای جلوگیری از تغییر رنگ گیلاس‌ها، می‌توانید قبل از فریز کردن، آن‌ها را به مدت چند دقیقه در محلول آب و آب لیمو یا سرکه قرار دهید.می‌توانید گیلاس را با سایر میوه‌های فصلی مانند توت فرنگی یا بلوبری مخلوط کرده و فریز کنید.

چرا گیلاس را فریز کنیم؟

با فریز کردن صحیح، گیلاس‌ها طعم و رنگ خود را تا حد زیادی حفظ می‌کنند و بسیاری از مواد مغذی گیلاس با فریز کردن حفظ می‌شوند. با فریز کردن گیلاس، همیشه می‌توانید از این میوه خوشمزه در دسرها، اسموتی‌ها و سایر غذاها استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید از گیلاس‌های فریز شده خود برای مدت طولانی‌تری لذت ببرید و از خواص فراوان این میوه خوشمزه در تمام طول سال بهره‌مند شوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید