5 راز برای طعم بینظیر ماهی سالمون!
ماهی سالمون به خاطر طعم لذیذ و فواید بیشمارش مانند پروتئین بالا و اسید چرب امگا ۳، محبوبیت زیادی دارد. با این حال، طعم نهایی این ماهی تا حد زیادی به نحوه پخت آن بستگی دارد. در این قسمت از اکالا بلاگ، بهترین روش پخت ماهی سالمون را به شما معرفی خواهیم کرد تا بتوانید از این غذای خوشمزه و مغذی نهایت لذت را ببرید.
۵ روش پخت بینظیر ماهی سالمون
در ادامه، ۵ تا از بهترین روشهای پخت ماهی سالمون را شرح میدهیم.
۱- سرخ کردن ماهی سالمون
سرخ کردن یکی از بهترین روشها برای پخت ماهی سالمون است. این روش سریع، آسان و کم دردسر است و به شما یک ماهی با پوستی ترد و گوشتی لطیف میدهد.
برای سرخ کردن ماهی سالمون باید ابتدا آن را با مواد دلخواهتان مرینیت کنید. مقداری کره یا روغن درون یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. زمانی که روغن یا کره به اندازه کافی داغ شد، فیلههای مرینیت شده را داخل تابه بگذارید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.
پس از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد، آن را به آرامی برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز به طور کامل سرخ شود.
۲- کباب کردن ماهی سالمون درون فر
پختن و کباب کردن ماهی سالمون در فر یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشها برای طبخ این ماهی مغذی است. برای انجام این کار، فر را از قبل با دمای ۲۳۲ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
فیلههای سالمون را با چاشنیهای مورد علاقه خود مزهدار کنید. سینی فر یا تابه را کمی چرب کنید و فیلهها را در آن قرار دهید به طوری که پوست ماهی به سمت پایین باشد. سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی بپزد.
نکته: نیازی به برگرداندن ماهی در طول پخت نیست.
بیشتر بخوانید: خوراک ماهی سالمون با عدس
۳- گریل کردن ماهی سالمون
گریل کردن یکی دیگر از روشهای محبوب و ایدهآل برای پخت ماهی سالمون است که طعمی بینظیر به آن میبخشد. برای گریل کردن ماهی سالمون، ابتدا گریل را با حرارت بالا روشن کنید تا حسابی داغ شود.
برای جلوگیری از چسبیدن ماهی به گریل، رندههای آن را کمی با روغن چرب کنید. سپس فیلههای سالمون طعمدار شده را روی گریل داغ قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گریل کنید. در این بین، یک بار فیلهها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکسان پخته و پوستشان به طور کامل کاراملی شود.
۴- پختن ماهی سالمون در سرخکن
سرخکن بدون روغن، ابزاری ایدهآل برای پخت سالمون به روشی سالم و سریع است. با استفاده از این روش میتوانید در عرض چند دقیقه فیلههای سالمون را با پوستهای ترد و گوشتی لطیف و آبدار آماده کنید.
ابتدا، سرخکن را با دمای ۱۸۷ درجه سانتیگراد (۳۷۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سبد سرخکن را با اسپری پخت و پز یا مقداری روغن به طور یکنواخت چرب کنید. سپس، فیلههای سالمون را که از قبل مزهدار کردهاید، در سبد سرخکن قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد.
بیشتر بخوانید: خوراک ماهی با سس پرتقال
۵- پختن ماهی سالمون با کاغذ روغنی
برای پخت ماهی سالمون با این روش، فر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله سالمون مرینیت شده را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید، به طوری که پوست آن به سمت پایین باشد.
سپس، طرف دیگر کاغذ روغنی را روی ماهی قرار داده و لبههای آن را به سمت داخل تا بزنید تا ماهی به طور کامل پوشیده شود. در نهایت، کاغذ روغنی حاوی ماهی را روی سینی فر چیده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، بهترین روش پخت ماهی سالمون را با شما به اشتراک گذاشتیم. همانطور که مطالعه کردید، پخت ماهی سالمون به روشهای مختلفی امکانپذیر است و شما میتوانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود، بهترین روش را انتخاب کنید. فراموش نکنید که ماهی سالمون منبعی غنی مواد مغذی است و مصرف آن به طور منظم، فواید بیشماری برای سلامتی شما خواهد داشت.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.