طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه برای شام: انتخابی سالم و مغذی برای کودکان و بیماران!
این دستورالعمل، ترکیبی از طعم لذیذ بلدرچین با استخوان، مرغ ترد، سبزیجات رنگارنگ و عطر دلنشین زعفران است. برای یک کباب کوبیده متفاوت و مجلسی، این دستور را امتحان کنید. کباب بلدرچین برای کودکان و بیماران بسیار پرخاصیت و مناسب است که در این مقاله از اکالا بلاگ طرز تهیه آن را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده بلدرچین
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده بلدرچین به شرح زیر است:
بلدرچین (تمیز شده و خشک شده)۴ عددسینه مرغ (بدون پوست و استخوان، خرد شده)۲۵۰ گرمفلفل دلمهای۲ عددجعفری تازه۱/۲ پیمانهپیاز بزرگ۲ عددسیر۲ حبهزعفران دم کرده۱/۴ پیمانهروغن زیتون۱/۴ پیمانهآب لیموترش۱/۴ پیمانهسس سویا۲ قاشق غذاخوریپودر زیره۱ قاشق چایخوریپاپریکا دودی۱/۲ قاشق چایخوریفلفل قرمز (اختیاری)۱/۴ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمسیخ چوبیبه تعداد لازم
مراحل تهیه کباب کوبیده بلدرچین
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۶-۵ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و به مقدار مناسبتان آن را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مواد
بلدرچین ها را خوب بشویید و خشک کنید. سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. فلفل دلمه ای و جعفری را نیز خرد کنید.
مرحله دوم: تهیه مایه کباب
در یک کاسه بزرگ، پیاز، سیر، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آب لیمو، سس سویا، زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را درون میکسر یا خرد کن بریزید و به خوبی با هم میکس کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
بلدرچین ها را با استخوان، مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای و جعفری را به مخلوط آماده شده در مرحله قبل اضافه کنید و همه چیز را به خوبی با هم چند دقیقه ای میکس کنید تا همه مواد به طور یکنواخت به ادویه آغشته شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب سبز
مرحله چهارم: مخلوط را در یخچال قرار دهید
کاسه را با سلفون پوشانده و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد مواد بروند.
مرحله پنجم: سیخ کشیدن
سیخ های چوبی را خیس کنید تا نسوزند.
سپس بلدرچین ها، مرغ، فلفل دلمه ای و جعفری را به ترتیب دلخواه روی سیخ ها بکشید.
اگر سیخ در دسترس ندارید میتوانید کباب ها را با دست شکل دهید و در تابه بچینید.
مرحله ششم: کباب کردن
گریل را با حرارت متوسط گرم کنید.
سیخهای کباب را روی گریل قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه از هر طرف کباب کنید یا تا زمانی که بلدرچین و مرغ کاملا پخته شوند.
در حین کباب کردن، به سیخ ها زعفران دم کرده بمالید تا رنگ و طعم بهتری بگیرند.
مرحله هفتم: سرو
کباب های آماده شده را با برنج، سالاد و ماست سرو کنید.
برای تزیین کباب میتوانید از پیازچه خرد شده، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی
نکات طلایی در تهیه کباب بلدرچین
در تهیه کباب بلدرچین به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:
برای طعم دار کردن بیشتر، می توانید از ادویه های دلخواه دیگری مانند دارچین، هل یا زیره نیز استفاده کنید.برای یک طعم دودی تر، می توانید کباب ها را روی ذغال با سیخهای فلزی کباب کنید.اگر به گوشت کوبیده شدهی نرمتری علاقه دارید، میتوانید کمی خامه یا ماست به مواد اضافه کنید.
با این دستورالعمل از مجله آشپزی اکالا، شما میتوانید یک کباب کوبیده متفاوت و خوشمزه با ترکیبی از گوشت و سبزیجات تهیه کنید که برای هر مهمانی مناسب است. کباب بلدرچین، با گوشت لطیف و طعم بینظیرش، میتواند یک غذای مجلسی و خوشمزه برای هر میهمانی باشد. با کمی خلاقیت، میتوانید این گوشت لذیذ را به سبک کباب کوبیده تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.