مرغ کبابی ترخون و انگور: یک تجربه متفاوت و خوشمزه برای شام

مرغ کبابی یکی از غذاهای محبوب و پرطرف‌دار در بسیاری از فرهنگ‌هاست. ترکیب مرغ با ترخون و انگور، طعمی متفاوت و لذیذ به این غذا می‌بخشد. در این مقاله از اکالا بلاگ، طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور را به صورت مرحله به مرحله و همراه با تمام نکات مهم برای شما شرح می‌دهیم.

طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

سینه مرغ۵۰۰ گرمپیاز۱ عدد متوسطماست چکیده۱ پیمانهآب لیموترش تازه۲ قاشق غذاخوریترخون تازهیک دسته کوچک (حدود ۵۰ گرم)انگور قرمز یا سبز۲۰۰ گرمنمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان لازمروغن زیتونبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

مرحله اول: آماده سازی مرغ

سینه مرغ را به قطعات مکعبی متوسط برش بزنید.

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.

ترخون را ریز خرد کنید.

انگورها را از خوشه جدا کرده و بشویید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

پیاز رنده شده، ماست چکیده، آب لیموترش، ترخون خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.

همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل به مواد آغشته شود.

کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ترخون برای برطرف کردن رفع عطش تابستون

مرحله سوم: کباب کردن مرغ

سیخ‌های کباب را چرب کرده و تکه‌های مرغ را به صورت متناوب با انگور روی سیخ‌ها بکشید.

کباب‌ها را روی گریل یا منقل با حرارت متوسط کباب کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی رنگ شود.

حین کباب کردن، به کباب‌ها روغن زیتون بمالید تا خشک نشوند.

برای طعم دادن بیشتر به کباب، می‌توانید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: سرو

کباب‌های آماده را در ظرف سرو بچینید و با برنج، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ و قیسی (خوش‌طعم و مخصوص برای شام)

نکات طلایی در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

به ۷ نکته مهم زیر در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور توجه کنید:

برای طعم بهتر، می‌توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.اگر ترخون تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از ترخون خشک استفاده کنید.برای شیرین‌تر شدن طعم کباب، می‌توانید از انگور قرمز استفاده کنید.اگر دوست دارید کباب شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.برای ماریناد کردن مرغ، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود نیز استفاده کنید.اگر از گریل استفاده می‌کنید، بهتر است گریل را قبل از استفاده تمیز کنید و روغن بمالید.برای جلوگیری از خشک شدن مرغ حین کباب کردن، می‌توانید به طور مرتب به آن روغن بمالید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک مرغ کبابی با ترخون و انگور خوشمزه و متفاوت تهیه کنید که از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

اگر شما در تهیه این غذا از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن بافت این مرغ می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید