طرز تهیه اسموتی انبه و گردو: ترکیبی جذاب و سالم برای انرژی و طراوت!

اسموتی انبه و گردو یک نوشیدنی خنک و مقوی است که با ترکیب طعم شیرین انبه و طعم کره‌ای گردو، یک تجربه طعم بی‌نظیر را برای شما به ارمغان می‌آورد. این اسموتی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است و می‌تواند به عنوان یک میان وعده سالم یا یک صبحانه سبک استفاده شود.

در این مقاله از اکالا بلاگ طرز تهیه مرحله به مرحله این نوشیدنی را به همراه تمام نکات مهم به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه اسموتی انبه و گردو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این نوشیدنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی انبه و گردو

انبه رسیده۲ عدد متوسطشیر۱ پیمانهگردو½ پیمانهیخبه مقدار لازمعسل یا شکربه میزان دلخواهدارچین½ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه اسموتی

انبه‌ها را بشویید، با کمک چاقو تیزی پوست و هسته آن‌ها را جدا کنید.

سپس گوشت انبه را به قطعات کوچک برش بزنید.

گردوها را در خردکن یا آسیاب ریخته و تا حد امکان پودر کنید، اگر هیچ کدام از ابزارهای فوق را در دسترس ندارید میتوانید گردو ها را با کمک گوشتکوب له کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن همه مواد

تمام مواد را به همراه عسل، دارچین و شیر در مخلوط‌کن بریزید. چند پالس بزنید تا مواد را به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.

اگر مواد سفت بود می توانید در صورت نیاز، کمی آب اضافه کنید تا مخلوط روان‌تر شود.

شما در این اسموتی به جای شیر از ماست هم میتوانید استفاده کنید.

اگر می‌خواهید اسموتی شما شیرین‌تر شود میتوانید از شیره خرما نیز در این اسموتی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه

مرحله سوم: سرو و تزیین اسموتی

به همین راحتی و با طی کردن ۲ مرحله بسیار ساده، اسموتی بسیار خوشمزه و مقوی شما آماده سرو است.

آن را در لیوان سرو بریزید و با چند تکه انبه ، گردو، نعناع، توت فرنگی یا میوه‌های دیگر تزئین کنید.

می‌توانید اسموتی را بلافاصله سرو کنید یا آن را در یخچال نگهداری کرده و بعداً میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی انبه و کیوی

نکات مهم در تهیه اسموتی انبه وگردو

در تهیه اسموتی انبه و گردو به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید

می‌توانید به جای شیر یا ماست از شیر بادام، شیر نارگیل استفاده کنید. توجه داشته باشید که استفاده از هر کدام از شیرها طعم متفاوتی به اسموتی شما می‌دهند.برای تهیه اسموتی خنک‌تر، می‌توانید انبه های خرد شده را ۲۰-۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شوند.در تهیه این اسموتی جذاب میتوانید به جای گردو از بادام، بادام هندی یا پسته استفاده کنید.با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان برای طعم‌دار کردن اسموتی، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند زنجبیل، هل استفاده کنید.

این اسموتی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت قلب کمک می‌کند. به دلیل وجود کربوهیدرات، پروتئین و چربی، یک منبع انرژی عالی برای بدن است از طرفی. فیبر موجود در این اسموتی به بهبود هضم غذا کمک می‌کند. با تهیه این اسموتی خوشمزه و مقوی، می‌توانید از خواص فراوان انبه و گردو بهره‌مند شوید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید