آموزش پخت خورش سیب گلاب؛ لذت یک طعم بینظیر و اصیل برای ناهار
خورش سیب گلاب به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیر، برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی بسیار مناسب است. در این مقاله از اکالا بلاگ طرز تهیه خورش سیب گلاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خورش سیب گلاب
مواد لازم جهت تهیه خورش سیب گلاب به شرح زیر است:
گوشت ران گوسفندی۲۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددسرکه۲ قاشق غذاخوریسیب گلاب۳ عددآرد ذرت۱ قاشق غذاخوریشیره خرما یا انگور۱/۲ پیمانهپیاز داغ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه خورش سیب گلاب
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه استمقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خورش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی سیب گلاب
سیب گلابها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از سیب گلابهای درشتتر استفاده کنید و آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت و پیاز
پیاز را پس از شستن و پوست گرفتن، نگینی خرد کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیازهای نگینی را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.
گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی گوشت گرفته شود.
ادویه ها را در همین مرحله به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطرشان آزاد شود.
مرحله سوم: پخت گوشت
به محتوای درون قابلمه آب اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد.
سپس حرارت را کم کنید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت گردو و زردآلو
مرحله چهارم: اضافه کردن سیب گلاب، شیره خرما و سرکه
بعد از اینکه گوشت پخت، سیب گلابها را به قابلمه اضافه کنید.
شیره خرما و سرکه را به خورش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
به جای شیره خرما میتوانید از شیره انگور یا شکر نیز استفاده کنید. اگر دوست دارید خورش شما ترشتر باشد، میتوانید مقدار سرکه را بیشتر کنید.
مرحله پنجم: افزودن زعفران و لعاب انداختن خورش
برای رنگ بهتر خورش میتوانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا سیبها نرم شوند.
آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و به خورش اضافه کنید تا خورش غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش چغرتمه گیلانی
مرحله ششم: سرو و تزیین خورش
خورش سیب گلاب آماده را با برنج سفید سرو کنید. برای تزیین خورش میتوانید از برگ نعناع استفاده کنید.
خورش سیب گلاب را میتوانید در وعده نهار، شام یا حتی به عنوان سحری در ماه رمضان میل کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، شما میتوانید یک خورش سیب گلاب خوشمزه و اصیل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این خورش جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.