دو تکنیک طلایی برای حفظ تازگی گلابی به مدت طولانی
با توجه به اینکه گلابیها میوههایی حساس هستند و اگر به درستی نگهداری نشوند، ممکن است زودتر از موعد خراب شده و طعم و بافت خود را از دست بدهند. بنابراین، یادگیری روشهای صحیح نگهداری گلابی برای حفظ طراوت و کیفیت آن بسیار مهم است. در این بخش از اکالا بلاگ همراه ما باشید تا روشهای نگهداری گلابی به مدت طولانی را به شما آموزش دهیم.
معرفی ۲ روش برای نگهداری طولانی مدت گلابی
اگر قصد دارید از گلابیهای خود برای مدت طولانیتری نگهداری کنید، فریز کردن آنها بهترین گزینه است. در ادامه به دو روش اصلی انجماد گلابی برای طولانی مدت اشاره میکنیم:
روش اول: انجماد گلابی بدون شربت
در این روش گلابیها را به صورت ساده و بدون استفاده از شربت، منجمد میکنیم. مراحل استفاده از این روش به شرح زیر است:
ابتدا گلابیهای تازه را به خوبی شسته و پوست بگیرید. گلابیها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کرده و هستهشان را جدا کنید.داخل یک سینی مثل سینی فر، کاغذ روغنی یا کاغذ مومی پهن کنید.گلابیهای برش خورده را روی سینی بچینید و به مدت یک شب داخل فریزر قرار دهید.بعد از گذشت یک شب باید سینی را از داخل فریزر خارج کنید و گلابیها را داخل کیسههای پلاستیکی بریزید و آنها را داخل فریزر قرار دهید.از گلابیها فریز شده میتوانید به مدت ۸ تا ۱۰ ماه نگهداری کنید.
روش دوم: انجماد گلابی با شربت
استفاده از شربت در این روش از تغییر رنگ گلابی در گذر زمان جلوگیری میکند. برای استفاده از این روش، مراحل زیر را طی کنید.
همانند روش قبل باید اول گلابیها را آماده کنید. برای اینکار باید گلابیها را با آب سرد بشویید و پوستشان را جدا کنید. سپس گلابیها را به دو یا چهار قسمت برش دهید و هستههایشان را جدا کنید.در این مرحله باید برای جلوگیری از تغییر رنگ گلابیها، محلولی را آماده کنید. برای تهیه این محلول باید ¾ قاشق چایخوری اسید اسکوربیک یا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو و یا ¼ قاشق غذاخوری اسید سیتریک را به ۱ لیتر آب اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید باید یکی از موارد ذکر شده را با آب ترکیب کنید.گلابیهای برش خورده را به مدت ۳ دقیقه در محلول قرار دهید. سپس، آنها را آبکش کنید.برای تهیه شربت باید شکر و آب را به نسبت دلخواه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. برای شربتهای با شیرینی متفاوت، میتوانید از نسبتهای (شیرینی کم: ۱ و ⅔ فنجان شکر به ۴ فنجان آب، شیرینی متوسط: ۲ و ⅔ فنجان شکر به ۴ فنجان آب، خیلی شیرین: ۴ فنجان شکر به ۴ فنجان آب) استفاده کنید. سپس، صبر کنید تا شربت کاملا سرد شود.هر ۲ فنجان گلابی را به همراه ⅔ فنجان شربت سرد شده در ظروف مناسب فریزر بریزید و ظروف را داخل فریزر قرار دهید. شما میتوانید با این روش از گلابیها به مدت ۸ تا ۱۰ ماه در فریزر نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: با این ۳ روش خانگی، گلابی کال را رسیده کنید
در این بخش از مجله آشپزی اکالا به معرفی دو روش برای نگهداری طولانی مدت گلابی پرداختیم. شما میتوانید با استفاده از این دو روش و رعایت نکات ذکر شده، از گلابیهای خود برای مدت طولانی نگهداری کنید و در طول سال از آنها لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.