طرز تهیه کتلت مرغ به سبک روسی (شامی متفاوت و خوشمزه داشته باشید)
خسته شدهاید از غذاهای تکراری؟ کتلت مرغ روسی، یک غذای کلاسیک خوشمزه است که با طعمی بینظیر و بافت نرم، هر کسی را شیفته خود میکند. این کتلت سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و میتواند یک وعده غذایی کامل و سالم برای شما باشد. در این مطلب از اکالا بلاگ طرز تهیه این کتلت خوشمزه را برایتان شرح خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه کتلت مرغ روسی
مواد لازم جهت تهیه کتلت مرغ روسی به شرح زیر است:
سینه مرغ چرخ کرده۵۰۰ گرمسیر۲ حبهتخم مرغ۱ عددجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریگشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوریپیاز بزرگ۱ عددنان تست۲ برششیر۳-۴ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه و پاپریکابه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه کتلت مرغ روسی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کتلت ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کتلت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کتلت در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز، سیر و نان
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز آنها را رنده کنید.
نان تست را در ظرف مناسبی گذارید و با شیر خیس کنید. نان تست به کتلتها بافت نرمتری میدهد.
مرحله دوم: ترکیب کردن همه مواد
در یک کاسه بزرگ، مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، نان تست خیس شده، جعفری و گشنیز خرد شده و ادویهها را با هم مخلوط کنید تا یک مایه یک دست به دست آید.
مایه کتلت را به خوبی با دست ۳-۵ دقیقه ورز دهید.
برای تهیه کتلت مرغ روسی، بهتر است از سینه مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند آویشن، زیره و فلفل قرمز برای طعمدار کردن کتلتها استفاده کنید.
مرحله سوم: فرم دادن به کتلتها
از مخلوط تهیه شده، به اندازه نارنگی برداشته و با دست به شکل کتلت فرم دهید.
در این مرحله برای یک دست شدن کتلتها میتوانید از قالب کوکو یا کتلت کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت پیتزا
مرحله چهارم: سرخ کردن کتلتها
در یک تابه مناسب، روغن بریزید. تابه را روی حرارت کم قرار دهید تا روغن به خوبی گرم شود.
برای داشتن کتلتهای رژیمی و سالمتر میتوانید از روغن زیتون یا روغن آفتابگردان استفاده کنید یا کتلتها را در فر بپزید.
کتلتها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. زمان پخت کتلتها به ضخامت آنها بستگی دارد.
پس از سرخ کردن آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
کتلتهای سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و به همراه با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد و سس دلخواه تزیین و نوش جان کنید. برای تنوع میتوانید به کتلتها پنیر، قارچ یا سبزیجات اضافه کنید.
کتلتهای پخته شده را میتوانید در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، شما میتوانید کتلت مرغ روسی خوشمزه و خانگی را به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر شما علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کتلت غافل نشوید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.