طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز: یک شام ساده و رژیمی، اما دلپذیر!

اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید، نرگسی لوبیا سبز می‌تواند یک گزینه جذاب برای شما باشد. نرگسی لوبیا سبز، یک غذای گیاهی خوشمزه و کامل برای افرادی است که رژیم غذایی گیاهی دارند. در این مقاله از اکالا بلاگ، ما به شما طرز تهیه این غذای جدید را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه نرگسی لوبیا سبز

مواد لازم جهت تهیه نرگسی لوبیا سبز به شرح زیر است:

پیاز متوسط۲ عددسیر۲ حبهلوبیا سبز۵۰۰ گرمتخم مرغ۴ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمنعنا خشک (اختیاری)۱ قاشق چای‌خوری 

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه نرگسی لوبیا سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خوراک ۲۰-۳۰ دقیقه استمقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی لوبیا سبز

لوبیا سبز را درون ظرف آبی به خوبی بشویید و سر و ته آن را با کمک چاقو بگیرید. سپس لوبیا سبزها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و تابه را روی حرارت گذارید تا روغن گرم شود.

لوبیا سبز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

برای طعم بهتر، از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. لوبیا سبز فریز شده یا کنسرو لوبیا سبز طعم خوبی به غذای شما نمی‌دهند.

مرحله دوم: آماده سازی سیر و پیاز

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را با کمک چاقو ریز خرد کنید و به لوبیاسبز اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر پیاز آزاد شود.

سیر را با کمک سیر له کن یا رنده پوره کنید و به ترکیب درون تابه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر نیز آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نرگسی اسفناج

مرحله سوم: افزودن ادویه ها

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل قرمز به غذا اضافه کنید تا تندتر شود.

مرحله چهارم: پخت سبزیجات

مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید لوبیا سبز در حرارت ملایم پخته شود تا نرم شود.

زمان پخت لوبیا سبز به اندازه و نوع آن بستگی دارد.

مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و با چنگال هم بزنید. مقداری نمک و نعناع خشک (در صورت استفاده) را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی مواد داخل تابه بریزید.

حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا تخم‌مرغ‌ها به آرامی ببندند. می‌توانید به جای تخم‌مرغ کامل، از زرده تخم‌مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کِرک بَپِرِس؛ غذای گیاهی مازندران

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

نرگسی لوبیا سبز بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده نوش جان کردن است.

آن را در ظرف سرو گذارید و به همراه نان تازه یا برنج سرو کنید.

برای تزیین، می‌توانید از کمی گشنیز خرد شده روی خوراک استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، شما می‌توانید یک نرگسی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی را تهیه کنید. این غذا به عنوان یک وعده غذایی سبک و سریع بسیار مناسب است.

امیدوارم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ اشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده و اسان فوق این غذابی سریع و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید