16 دستور تهیه انواع بستنی خانگی لذیذ؛ با ثعلب و بدون ثعلب – از اکالا

بستنی یک گزینه بسیار دلچسب در فصل گرما و یک دسر تابستانی خوشمزه است که می‌توان به راحتی آن را در خانه تهیه و سرو کرد. در این مطلب از اکالا بلاگ شما می‌توانید روش‌های تهیه انواع بستنی‌های خوشمزه خانگی را یاد بگیرید و درست درست کنید. پس با ما همراه باشید.

۱- بستنی سنتی

بستنی سنتی با زغفران و پسته یکی از بستنی‌های سنتی ایرانی است که با رعایت نکات و فوت و فن‌ها می‌توانید همانند بستنی فروشی ها درست کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی :شیر پرچرب۴ پیمانهخامه۱۰۰ گرمشکر۲ پیمانهگلابنصف پیمانهثعلب۲ قاشق چایخوریزعفران۲ قاشق غذا خوریخلال پسته۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بستنی سنتی

در مرحله اول برای تهیه بستنی سنتی یک سینی مناسب که لبه دار باشد را انتخاب کنید و بر روی آن خامه را با قطر ۲ تا ۳ میلیمتر با کف قاشق پهن کنید و سپس سینی را در داخل فریزر قرار بدهید تا خامه یخ بزند. برای اینکه خامه بهتر در فریزر یخ بزند بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنید.

در گام بعدی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید و شیر را درون آن بریزید و بگذارید با حرارت بالا بجوشد.

بعد از جوشیده شدن شیر حرارت را کم کنید و زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را به همراه گلاب به شیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند.

بعد ثعلب را با شکر کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آن را اندک اندک به شیر اضافه کنید و مداوم شیر را هم بزنید.

تا هم شکر در شیر حل شود و هم ثعلب باعث قوام آمدن آن شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر پسته خانگی

وقتی که مایه بستنی قوام یافت و غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و درون کاسه‌ای بریزید.

سپس در یک قابلمه یا ظرف بزرگتر یخ قرار دهید و کاسه بستنی را در کنار یخ ها قرار دهید و آن را خوب هم بزنید تا کمی بستنی کشدار شود.

بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس بیرون بیاورید و آن را خوب هم بزنید تا بستنی کشدار‌تر شود و دوباره آن را در فریزر قرار دهید. این فرایند را ۴ الی ۵ بار تکرار کنید تا بستنی انسجام بیشتری پیدا کند و کشدارتر شود.

در گام آخر بستنی را از یخچال فریزر بیرون بیاورید و همچنین خامه یخ زده را هم از فریزر خارج کنید. قطعات کوچک از خامه یخ زده را برش دهید و به بستنی به همراه خلال پسته اضافه کنید.

و سپس خوب بستنی را هم بزنید تا خامه و خلال پسته در همه جای آن نفوذ کند. در صورت تمایل برای خوش طعم و خوش عطر کردن بستنی می‌توانید از اسانس هل استفاده کنید.

سپس بستنی را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا فرایند آماده سازی آن کامل شود و آماده خوردن شود.

۲- بستنی شکلاتی اسکوپی

بستنی شکلاتی یکی از بستنی‌های خوشمزه است که در منزل می‌توانید با مواد زیر تهیه کنید.

مواد لازم بستنی شکلاتی خانگی:شکلات تلخ ۹۰ درصدنصف پیمانهشیر عسلینصف پیمانهخامه شیرین شده قنادی۱ پیمانهپودر کاکائو۱ قاشق غذا خوریچیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده (دلخواه)۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بستنی شکلاتی

شکلات تلخ رو با قسمت درشت رنده، رنده کنید و داخل ظرفی بریزین و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار بدین و مدام هم بزنید تا ذوب بشه به این روش ذوب کردن شکلات روش بن ماری میگن و کف ظرفی که شکلات داخلشه نباید با آب در حال جوش تماس داشته باشه و فقط بخار آب باعث ذوب شکلات میشه.وقتی شکلات کاملا آب شد از روی حرارت بردارین و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی کاملا مخلوط کنید. و بعد پودر کاکائوی الک شده رو اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یک دست بشه.

برای ادامه طرز تهیه بستنی شکلاتی می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۳- بستنی توت فرنگی با شیرخشک

همه ما توت فرنگی را دوست داریم. چه بهتر که این میوه خوشمزه را به دسری مانند بستنی تبدیل کنیم. بستنی توت فرنگی را به راحتی در منزل می‌توانید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی توت فرنگی:شیر خشک۱ قوطیشیر۱ پیمانهشکر۲ پیمانهتوت فرنگی یخ زده۱ پیمانهعصاره وانیل۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بستنی توت فرنگی

در مرحله اول شیر خشک را به همراه شیر و عصاره وانیل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید، سپس در فریزر قرار دهید.بعد از اینکه یخ زد آن را از فریزر خارج کنید و در مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن تغییر کنید و رنگ کرمی به خود بگیرد.سپس کم کم شکر را اضافه کنید و هم زمان به خوبی هم بزنید.سپس توت فرنگی دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ بستنی صورتی شود. سپس بستنی را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا آماده شود.

نوش جان، امیدواریم از آشپزی لذت برده باشین.

۴- بستنی شکلاتی چوبی (مگنوم)

بچه‌ها عاشق بستنی و اونم از نوع مگنوم آن هستند. این بستنی شکلاتی خوشمزه را در منزل به راحتی و با دستور زیر می‌توایند درست کنید.

برای تهیه بستنی مگنوم به مواد زیر نیاز دارید:

مواد اولیه بستنی شکلاتی چوبیشیر٣٠٠ میلی لیترشکر٣/۴ پیمانهنشاسته ذرت٢قاشق غذاخوریوانیل١/۴ قاشق چای خوریشکلات سفید یا شیری و کاکائویی١٠٠گرمخامه صبحانه یا خامه قنادی١٠٠میلی گرمتوت فرنگی (اختیاری)برای طعم مواد داخلی بستنینشاسته ذرت را در قابلمه ای بریزید و ابتدا با کمی شیر مخلوط کنید تا نشاسته گلوله نشود و کاملا در شیر حل شود.بعد مابقی شیر را اضافه کنید. شکر را هم به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا زمانی که ترکیب این مواد به غلظت فرنی برسد.

برای ادامه مطلب طرز تهیه بستنی شکلاتی چوبی بر روی لینک کلیک کنید.

۵- بستنی یخی میوه‌ای

بستنی یخی یکی از دسرهای خوشمزه تابستانی است که با خوردن آن کلی خنک میشیم و گرمای تابستان را می‌توانیم تحمل کنیم.

برای تهیه این بستنی خوشمزه میوه‌ای به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم برای تهیه بستنی یخیهلونصف پیمانهموزنصف پیمانهتوت فرنگی١/٣ پیمانهخامه صبحانه یا ماست شیریننصف پیمانهشکر یا عسلبه میزان لازموانیل١/۴ قاشق چای خوریچوب بستنی۴عددمیوه‌های مورد استفاده در بستنی را خرد کنید و در فریزر قراردهید تا میوه ها کاملا یخ بزنند. هلوهای خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری ماست شیرین یا خامه صبحانه را هم اضافه کنید.

برای ادامه مطلب طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای اینجا کلیک کنید.

۶- بستنی زمستانی

بستنی زمستانی در زمستان یکی از خوشمزه‌هایی است که طرفدار بیشماری دارد. این بستنی سالیان سال است که در سوپرمارکت‌ها با شروع زمستان فروخته می‌شود.

اما شما می‌توانید با مواد زیر آن را درست کنید.

مواد لازم بستنی زمستانیسفیده تخم مرغ۲ عددپودر قند یا شکر۸۰ الی ۱۰۰ گرموانیلیک چهارم قاشق چایخوریپودر ژلاتینیک و نیم قاشق چایخوریآب سرد۲ قاشق غذاخورینان میکادو۱ الی ۲ ورقشکلات تخته ایبه مقدار لازمشکلات شیری آب شدهبه مقدار لازمبرای تهیه بستنی زمستانی، نان میکادو رو با کاتر گرد قالب میزنیم، چون نون‌ها نازک هستن روی یکی از نون‌ها شکلات سفید آب شده میزنیم چون میخوایم یه نون دیگه هم بهش بچسبونیم.بعد از مالیدن شکلات شیری آب شده روی یک طرف نون‌ها، نون بعدی رو بهش می‌چسبونیم تا ضخامت نون‌ها دو برابر بشه.از طرف دیگه، پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم مخلوط می‌کنیم و کنار میذاریم تا اواسط کار به روش بن ماری حلش کنیم.سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم و همین که کف کرد وانیل رو اضافه می‌کنیم.

چنانچه به طرز تهیه بستنی زمستانی علاقمندید بر روی لینک کلیک کنید.

۷- بستنی آلبالویی

فصل تابستان با میوه‌های خاص خودش یکی از بهترین فصل ها برای درست کردن دسرهای تابستانی و خوشمزه از جمله بستنی در منزل است. با آلبالو می‌توانید بستنی آلبالویی خوشمزه درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد اولیه بستنی آلبالوییآلبالو بى‌هسته٢ لیوانموز٢ عدد متوسطخامه صبحانه٢٠٠ گرمشکر٣-۵ قاشق غذاخورى آلبالوهای بدون هسته و موز پوست کنده و تکه شده رو حداقل ۲۴ ساعت توی فریزر بزارید.بعد از ٢۴ ساعت، میوه هاى یخى رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و پوره کنین.بعد از اینکه میوه‌ها کاملا پوره و باهم مخلوط شدن، خامه و شکر رو اضافه کنین و حدود ۲ تا ۳ دقیقه با دور تند مخلوط کن مواد رو باهم ترکیب کنید.

برای ادامه مطلب طرز تهیه بستنی آلبالویی اینجا کلیک کنید.

۸- بستنی کیم چوبی

یکی از بستنی‌های ساده و خوشمزه که به راحتی در منزل با مواد اولیه ساده می‌توانید درست کنید، بستنی کیم است. بستنی کیم خانگی را همانند بستنی کارخانه‌ای و با روکش شکلات درست کنید. برای تهیه بستنی کیم به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم برای بستنی کیم:شیر پر چرب۲ پیمانهشکریک دوم پیمانهنشاسته گل۱ قاشق سوپ خورینشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوریخامه صبحانه یا قنادیسه چهارم پیمانهوانیلیک دوم قاشق مرباخوریمواد لازم برای روکش شکلاتی:شکلات دلخواهیک پیمانهروغن مایع۳ الی ۴ قاشق غذاخوریشیر و شکر و نشاسته گل را با هم مخلوط کنید. نشاسته ذرت را نیز اضافه کنید. خامه را به شیر اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن روس حرارت ملایم قرار دهید. دائماً هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و وانیل را به مواد اضافه کنید.قالب سیلیکونی برای بستنی را آماده کرده و چوب بستنی‌ها را داخل آن قرار دهید و با ملاقه داخل قالب‌ها مایه بستنی کیم بریزید.

برای ادامه طرز تهیه بستنی کیم و دیدن عکس‌های مرحله به مرحله به مطلب آن مراجعه کنید.

۹- بستنی سرخ شده

شاید اسم این بستنی کمی عجیب به نظر برسد اما این بستنی یکی از خوشمزه‌ترین دسرها برای فصل تابستان و حتی فصل‌های دیگر است.

برای طرز تهیه بستنی سرخ شده به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم بستنی سرخ شده:کورن فلکس۳ پیمانهبستنی وانیلی۴۵۰ گرمپودر نارگیل۱ پیمانهروغن مایع۲ پیمانهدارچین۱ قاشق چای خوریشیر۱ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عدد در مرحله‌ی اول برای تهیه بستنی سرخ شده، یک اسکوپ فلزی تهیه کنید و با استفاده از آن ۸ اسکوپ به صورت توپ از بستنی وانیلی در بیاورید. سپس اسکوپ های بستنی را در یک سینی بگذارید. برای اینکه بستنی شما خوب سفت شود، سینی را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.در مرحله ی بعدی نوبت آماده کرده کورن فلکس است. برای این کار یک ظرف با اندازه مناسب تهیه کنید و کورن فلکس را به همراه ۱ قاشق غذا خوری دارچین و ۱ پیمانه پودر نارگیل و ۱ قاشق غذا خوری شیر را در آن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. در صورت تمایل و با توجه با ذائقه تان می توانید مقداری گردو، بادام و پسته خرد شده به همراه بیسکویت به مایه کورن فلکس اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.در مرحله ی بعدی، یک کاسه مناسب را تهیه کنید و تخم مرغ‌ها را بشکنید و سفیده آن ها را از زرده جدا کنید. سپس سفیده را در کاسه بریزید. در ادامه با استفاده از یک همزن سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا به خوبی کف کند.

برای ادامه طرز تهیه بستنی سرخ شده به مقاله آن مراجعه کنید.

۱۰- آلاسکا

آلاسکا یک بستنی یخی با میوه است که از سالیان سال در فصل گرما آن را در بقالی و سوپرمارکت می‌توانستید تهیه کنید.

برای تهیه آلاسکا خوشمزه و خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه بستنی آلسکا:شلیل ۳ عددخامه۲ پیمانهشیر ۱ پیمانهشاتوت ۱ پیمانهآب۱ فنجانشکر ۳ قاشق غذاخوریآبلیمو۱ قاشق غذاخورینعنا تازه۶ عدد در یک ظرف مناسب ۳ عدد شلیل را خرد می‌کنیم وبه آن یک پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر اضافه و با همزن دستی به خوبی موادمان را یکدست می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در یک ظرف مناسب دیگر یک پیمانه شاتوت تازه می‌ریزیم و به آن یک پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر اضافه و با همزن دستی موادمان را یکدست می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

برای ادامه طرز تهیه بستنی آلاسکا به مقاله آن مراجعه کنید.

۱۱- بستنی توت فرنگی ژله‌ای

بستنی توت فرنگی ژله ای یکی از بستنی های خوشمزه است که در منزل می‌توانید آن را درست کنید. این بستنی را با طعم‌های دیگر نیز می‌توانید درست کنید.

برای تهیه بستنی توت فرنگی ژله ای به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم بستنی توت فرنگی ژله ای:شکر۴ قاشق سوپ خوریشیر خشک قنادی۴ قاشق سوپ خوریژله توت فرنگی۱ بستهخامه شیرین شده قنادی۳۶۵ گرمآب یا شیریک و نیم پیمانهبرای آماده کردن بستنی توت فرنگی ژله ای شیر خشک قنادی رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید.و با همزن دستی مخلوط کنید و بعد ژله توت فرنگی رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.شیر یا آب رو کم کم به مواد اضافه کنید.هم زمان با هم زن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه (من از آب استفاده کردم). ظرف رو روی حرارت کم قرار بدین و مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه و آب کاملا داغ بشه و بخار از ظرف بلند بشه اما نیازی نیست که بجوشه.

برای ادامه طرز تهیه بستنی توت فرنگی ژله ای به مقاله آن مراجعه کنید.

۱۲- بستنی ماست و انبه

بستنی یخی ماست و انبه یک دسر خوشمزه و انرژی‌زااست که با ترکیب ماست لذیذ و عصاره انبه تهیه می‌شود. این بستنی را می‌توان در فصل‌های گرم سال به عنوان یک خوراک خنک‌کننده و مفید برای لذت بردن از میوه‌های تازه و ماست استفاده کرد.

مواد لازم جهت تهیه بستنی یخی ماست و انبه:پوره انبهنصف پیمانهموزیک عددشکریک سوم پیمانهماست غلیظ و خامه اینصف پیمانهخامه صبحانهدو قاشق غذاخوریمحلول زعفران یک قاشق غذاخوریوانیل یک چهارم قاشق چایخوریچوب بستنیچهار تا شش عدد

برای بستنی انبه و ماست مراحل زیر را عمل کنید:

انبه را پوست گیری کنید و با چنگال آن را خرد یا پوره کنید و درون میکسر یا بلندر بریزید.موز خرد شده را به انبه اضافه کنید و داخل میکسر بریزید.شکر را به موز و انبه اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید تا بستنی سالم‌تری داشته باشید.وانیل را به مواد اضافه کنید.ماست غلیظ شیرین یا ماست خامه‌ای و بدون آب را به مخلوط انبه اضافه کنید و داخل میکسر بریزید.دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به بلندر یا میکسر بریزید.محلول زعفران یا زعفران دم‌کشیده را به میزان یک قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر به سایر مواد اضافه کنید.حالا با دستگاه مخلوط کن مواد را به طور کامل مخلوط کنید تا ترکیبی غلیظ و یکدست حاصل شود.

برای دیدن ادامه مراحل تهیه بستنی یخی ماست و انبه به صورت مرحله مرحله، به این مقاله مراجعه کنید.

۱۳- ژله بستنی با طرح گل

ژله بستنی یک دسر خوشمزه، راحت و محبوب است که می‌توانید به‌سرعت برای مهمانی‌ها آماده کنید. انواع مختلفی از ژله بستنی وجود دارد و می‌توانید آن‌ها را در قالب‌ها یا لیوان‌ها آماده نمایید. تهیه ژله بستنی بسیار ساده و سریع است و با استفاده از قالب‌های متنوع می‌توانید طرح‌های مختلفی ایجاد کنید. با توجه به اینکه ژله دسری محبوب بوده و همگان آن را پسندیده‌اند، می‌توانید به‌خیال‌راحت آن را برای جلسات دورهمی سرو کنید.

با توجه به تنوع رنگ و طعم ژله‌ها، بچه‌ها به این دسر خوشمزه بسیار علاقه دارند و از آن لذت می‌برند.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی:

ژله انگور

۱ عدد

ژله آلوورا

۱ عدد

بستنی لیوانی

۲ عدد

طرز تهیه ژله بستنی

برای تهیه ژله بستنی، پودر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید (در صورت تمایل، می‌توانید از ژله توت فرنگی، انار، آلبالو و … استفاده کنید).مخلوط ژله را بر روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده و مداوم آن را هم‌زنید تا ژله به روش بن ماری کاملاً حل شود و هیچ ذرات ژلاتینی در داخل آن دیده نشود و آن کاملاً شفاف شود.ژله را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید به دمای محیط خنک شود. بستنی لیوانی را نیز از فریزر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً نرم شود و به دمای محیط برسد (اگر بستنی لیوانی در دسترس ندارید، می‌توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید).وقتی ژله کاملاً خنک شد، بستنی آب شده را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.

برای ادامه مطلب طرز تهیه ژله بستنی با طرح گل بر روی لینک کلیک کنید.

۱۴- بستنی هندوانه

بستنی هندوانه خوشمزه‌ترین بستنی تابستانی است که به خاطر طبع و بافت خنکی که دارد، از گرمازدگی در هوای گرم تابستان جلوگیری می‌کند. برای تهیه این بستنی خوشمزه فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر هندوانه، عصاره وانیل، آبلیمو، گلاب، شکر، شیر و… نیاز دارید.

مراحل تهیه بستنی هندوانه

مراحل تهیه بستنی هندوانه به شرح زیر است:

برای شروع باید هندوانه را خرد کنید و هسته و پوست هندوانه را جدا کنید. سپس هندوانه را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.در این مرحله باید مقداری وانیل، گلاب، شکر و آبلیمو به هندوانه میکس شده اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.بعد از میکس کردن مواد، طعم آن را بچشید و اگر شیرینی مایه بستنی کم بود، دوباره مقداری شکر به آن اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این بستنی متفاوت و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه بستنی هندوانه کلیک کنید.

۱۵- بستنی طالبی

بستنی طالبی یکی از محبوب‌ترین انواع بستنی در سراسر جهان است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. برای تهیه این بستنی روش‌های مختلفی وجود دارد، برخی این بستنی را با ثعلب و برخی بدون ثعلب و همراه با شیر و خامه تهیه می‌کنند.

مراحل تهیه بستنی طالبی

مراحل تهیه بستنی طالبی به شرح زیر است:

برای شروع باید طالبی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را از وسط نصف کنید و دانه‌های طالبی را خارج کنید. طالبی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و بعد به صورت مکعبی خرد کنید. حالا طالبی‌های خرد شده را در مخلوط کن بریزید و خوب پوره کنید.در این مرحله باید شکر و ثعلب را ترکیب کنید و کنار بگذارید. در ادامه خامه و شیر را به پوره طالبی اضافه کنید. به منظور خوشرنگ شدن بستنی می‌توانید در این مرحله چند قطره رنگ خوراکی سبز نیز به مواد اضافه کنید.حالا مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید. در ادامه می‌توانید مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید تا همه مواد یکدست شوند.

برای ادامه رسپی این بستنی خوشمزه و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه بستنی طالبی کلیک کنید.

۱۶- بستنی تیرامیسو با بیسکویت

این روزها کمتر کسی پیدا می‌شود که دسر ایتالیایی تیرامیسو را امتحان نکرده و طعم آن را دوست نداشته باشد. حالا تصور کنید که این دسر به شکل بستنی در بیاد و به یک خوشمزه‌ی خواستنی در روزهای گرم تابستان تبدیل شود! ما در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت را برایتان تدارک دیده‌ایم تا بتوانید به راحتی این بستنی را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. 

مراحل تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت

مراحل تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت به شرح زیر است:

برای شروع کار شکر را در تابه یا ظرف مناسب و مقاوم به حرارت بریزید. آب را به شکر اضافه کنید. این مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود.نیازی نیست زمان زیادی روی حرارت باشد؛ همین که داغ شد و شروع به جوشیدن کرد و از دیواره‌های ظرف شروع کرد به حباب زدن کافیست و باید از روی حرارت بردارید.در این فاصله که مخلوط شکر و آب با حرارت ملایم داغ می‌شود، در ظرف دیگری سفیده و زرده‌های تخم مرغ را جدا کنید. زرده‌ها را در کاسه یا ظرف مناسب و بزرگ‌تری بریزید و با همزن برقی شروع کنید به هم زدن زرده‌های تخم مرغ! حدود ۱ دقیقه زرده‌ها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

در این مرحله مخلوط آب و شکر یا همان شربت که کاملا داغ شده است را با دقت و همانطور که همزن روشن است به زرده‌های همزده اضافه کنید. این کار به این دلیل انجام می‌شود که دیگر نگران خام بودن زرده‌ها نباشید و به این طریق زرده‌ها با حرارت و داغی شربت از حالت خامی خارج می‌شوند.

برای ادامه رسپی این بستنی خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکوییت کلیک کنید.

۱۷- بستنی اکبر مشتی

اگر از علاقه‌مندان به بستنی سنتی هستید، احتمالا بستنی اکبر مشتی را امتحان کرده‌اید. اکبر جعفری که به اکبر مشتی معروف است، برای اولین بار این بستنی را تهیه کرد و با نام بستنی اکبر مشتی مشهور شد. اگر شما هم دوست دارید که طرز تهیه بستنی اکبر مشتی را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مراحل تهیه بستنی اکبر مشتی

مراحل تهیه بستنی اکبر مشتی به شرح زیر است:

یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.در این مرحله، ثعلب و شکر را با هم مخلوط کرده و به آرامی به شیر در حال جوش اضافه کنید. حین اضافه کردن مواد، مرتب شیر را هم بزنید تا ثعلب و شکر به خوبی در شیر حل شوند.پس از حل شدن کامل مواد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شیر به طور کامل سرد شود. سپس شیر را از صافی رد کنید تا یکدست و بدون گلوله شود.زعفران دم کرده و گلاب را به شیر صاف شده اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.مخلوط شیر را درون ظرفی مناسب ریخته و در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یکبار ظرف را از فریزر خارج کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.

برای ادامه رسپی این بستنی خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه بستنی اکبر مشتی کلیک کنید.

برای دیدن دسرهای خوشمزه دیگر کلیک کنید.

مطالب مفید