بررسی جذابترین فرصت سرمایهگذاری در صنعت معدن؛ آیا خرید سهام شرکت «فزر» هوشمندانه است؟
به گزارش اقتصاد آنلاین، محدوده معدنی طلا آق دره ۴ هزار هکتار است که کل میزان اکتشاف و برداشت از زمان تاسیس شرکت تا الان ۳% از کل محدوده معدنی بوده و تا الان تنها بخشی از این ۳% درصد اکتشاف و برداشت صورت شده است. با توجه به پتانسیل های شرکت و شکتن رکورد فروش ماهانه، در این گزارش عملکرد شرکت و تکنیکال سهم ارزیابی شده است.
معرفی اجمالی:
شرکت پویا زرکان آق دره سال ۱۳۷۷ تاسیس شد. این شرکت سال ۱۳۹۹ با نماد فزر در بازار اول فرابورس پذیرفته و سال ۱۴۰۰ در این بازار، عرضه اولیه شد. فزر در گروه استخراج کانههای فلزی قرار دارد و فعالیت اصلی آن بهرهبرداری از معدن طلای آق دره است. کانسنگ طلا، نقره و جیوه از محصولات فرز هستند. این شرکت تمامی محصولات تولیدی خود را به شرکت فرآوری زرکان آق دره میفروشد و در شرکت فرآوری زرکان آق دره کنسانتره تولید میشود. در ادامه کنسانتره تولیدی در شرکت استحصال مواد معدنی تخت سلیمان به شمش طلا، شمش نقره و جیوه تبدیل میشود.
موضوع فعالیت و محصولات فزر:
فعالیت اصلی شرکت پویا زرکان آق دره بهرهبرداری از معدن طلای آق دره است و زنجیره کامل تولید شمش طلا را در گروه خود دارد. از سایر فعالیتهای فزر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
· اجرای فعالیتهای معدنی از اکتشاف تا عرضه محصولات نهایی به بازار مصرف
· شناسایی و کشف ذخایر معدنی
· تجزیه مواد معدنی با روشهای فیزیکی، شیمیایی و صادرات هرگونه مواد معدنی
· محصولات وابسته بهدستآمده از معادن یا محصولات نهایی
عملکرد شرکت:
شرکت پویا زرکان آق دره با نماد فزر، طی اطلاعیهای بر روی کدال اعلام کرد که طی هفت ماهه منتهی به پایان تیر ۱۴۰۳، حدود ۴۲۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرد که حدود ۱۰۵ درصد رشد را نشان میدهد. پویا زرکان آق دره (فزر) موفق به فروش ۱۷۵.۰۹ میلیارد تومان در تیر ماه ۱۴۰۳ شده که نسبت به مشابه سال قبل ۱۵۳.۰۹ درصد افزایش داشت.
طی گزارشات شرکت، یک ذخیره ۷.۵ میلیون تنی با عیار ۰.۸ تا ۱.۲ در تن دوباره کشف شده است که تا سال ۱۴۱۵ ، فزر منبع معدنی برای طلا دارد . جواز برداشت معدن فزر ، ۷۱۵ هزار تن در سال است. در این ۲۱ سال ، فزر فقط ۱۲۰ هکتار را استخراج کرده است.
فزر و مزایده عمومی فروش یک دستگاه حفاری به همراه تجهیزات جانبی
شرکت پویا زرکان آق دره با انتشار اطلاعیهای بر روی کدال، از برنده شدن در مزایده عمومی شرکت سوژمیران با موضوع فروش یک دستگاه حفاری به همراه تجهیزات جانبی خبر داد.
تاريخ شركت در مزايده ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
تاريخ اعلام نتايج ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
نتيجه مزايده برنده شدن در مزایده
تضمين هاي ارائه شده پرداخت ۴۰.۰۰۰ میلیون ریال به صورت نقدی و مطابق اسناد مزایده به حساب مزایده گزار
شرح مزايده (شامل توصيف نتيجه به دست آمده) مطابق صورتجلسه هیات مدیره شرکت مزایده گزار و مبایعه نامه دریافتی با مبلغ پیشنهادی این شرکت موافقت شد.
تحلیل نموداری و سناریوی محتمل سهم:
با توجه به اینکه فزر از اواخر سال ۱۴۰۰ وارد بورس شد دیتای سهم مربوط به دوسال اخیر است.
با همین دیتا در نمودار تعدیلی و لگاریتمی به نظر یک دیامتریک به عنوان سایکل اصلی در حال شکل گیری است که موج E از آن پایان یافته و حال در اواسط F هستیم. اگر سه موجی باشد با یک ریزش موقت دیگر ولی زمانبر F تمام و وارد لگ صعودی اخر یعنی G با تارگت های خوبی خواهیم شد.
حمایت معتبری در ۵۱۰۰-۵۵۰۰ تومان داریم که میتواند تقاضا در این محدوده بیشتر شود. یک محدوده زمانی برای برگشت روند، هفته دوم شهریور و محدوده دیگر اوایل آبان ماه است. مقاومت های مهم نیز ۶۲۰۰-۶۴۰۰ تومان و سپس ۷۴۵۰ است.