ویدئو: هنر تهیه شیرینی پای زردآلو با دست‌پخت حرفه‌ای یک آشپز روسی

در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد گندم، ۱۰۰ گرم کره، بکینگ پودر کیک ۱/۲ قاشق چایخوری، خامه ترش یا ماست ۱۰۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکر وانیلی ۱/۲ قاشق چایخوری و برای پر کردن: گردو ۲۰۰ گرم، مربای زردآلو ۳ قاشق غذاخوری و برای شربت: عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب گرم ۲ قاشق غذاخوری این پای را درست می کند.

۰۱ شهریور ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۱۲۰۳۲

مطالب مفید