دسر لذیذ و آسان با نان تست: یک شاهکار شیرین در چند دقیقه!

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر نان تست کاراملی نوعی دسر بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب نان تست با پودر کرم کارامل، خامه، پنیر خامه‌ای، پودر ژلاتین و… تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید این دسر ساده و خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

نان تست: ۱ بسته

پودر کرم کارامل: ۲ بسته

شیر: ۳ لیوان + ۵ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: نصف قاشق غذاخوری

آب جوش: یک سوم لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر جذاب ابتدا پودر کرم کارامل را همراه با ۳ لیوان شیر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا کرم کارامل کم کم داخل شیر حل شود. نیازی نیست مایه جوش بیاید و همین که ذرات کرم کارامل خوب حل شود، کافی است. در مرحله بعد دورتادور سفت نان تست را جدا کنید و یک لایه داخل ظرف پیرکس یا ظرف موردنظرتان که لبه دار است، بچینید. به همین صورت لایه به لایه نان تست‌ها را بچینید تا ظرف پر شود. حالا مایه‌ای که آماده کرده‌اید، روی نان تست‌ها بریزید تا کاملا روی نان را بپوشاند. ظرف را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. در این فاصله پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر و ۵ قاشق شیر را با هم خوب مخلوط کنید. پودر ژلاتین و آب جوش را مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری آب شود، سپس ژلاتین آب شده را به مایه خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید. حالا ظرف دسر را از یخچال خارج کنید و مایه آماده را روی سطح دسر بریزید و ظرف دسر را دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از اینکه دسر بست و آماده شد، سس کرم کارامل آماده را که داخل بسته‌های کرم کارامل است، روی دسر بریزید و تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ برای درست کردن این دسر حتما از نان تست شیرین استفاده کنید.

۲ـ به جای شکر می‌توانید از پودر قند استفاده کنید.

۳ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

۴ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند

 

مطالب مفید