آموزش تهیه حلوا برنج با پنیر موزارلا؛ یک دسر خاص و لذیذ!

حلوا برنج با پنیر موزارلا یک دسر متفاوت و جذاب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. شما با ترکیب کردن حلوا برنج سنتی و پنیر موزارلا، یک نوآوری جالب و خوشمزه در دنیای شیرینی‌ها خلق خواهید کرد. این ترکیب، طعم و بافت منحصر به فردی دارد که اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردنش غافل نشوید.

در این مقاله از مجله اکالا، قصد داریم طرز تهیه حلوا برنج با پنیر موزارلا را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه حلوا برنج با پنیر موزارلا

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این حلوا ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این حلوا جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این حلوا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه حلوا برنج با پنیر موزارلا

آرد برنج ½ پیمانهآب ۳ پیمانهآرد نشاسته ذرت۱ قاشق چای خوریشکر½ پیمانهگلاب ¼ پیمانهپنیر موزارلا رنده شده ۲۵۰ گرمخلال بادامبه مقدار دلخواه (برای تزیین)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مرحله اول: آماده‌سازی آرد برنج و آرد نشاسته ذرت

آرد برنج و نشاسته ذرت را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

ترکیب فوق را یک بار الک کنید تا اگر ناخالصی در آردها وجود دارد توسط الک گرفته شود.

مرحله دوم: افزودن آب و شکر

شکر را درون قابلمه مناسبی بریزید. اگر دوست دارید حلوا شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید. ترکیب آردها را به شکر اضافه کنید و به هم زنید.

حال باید آب را کم کم به ترکیب درون قابلمه بیفزایید و مدام مواد را به هم زنید تا به آرامی آردها و شکر در آب حل شوند. در تهیه این حلوا می‌توانید به جای آب از شیر یا شیر نارگیل استفاده کنید تا طعم متفاوتی به حلوا بدهید.

بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه حلوا اوماج خوشمزه ارومیه‌ای

پس از این که ترکیب یک دست و یکنواختی حاصل شد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله سوم: پخت حلوا و افزودن گلاب

برای اینکه حلوا به خوبی قوام بیاید، باید به طور مداوم هم زده شود تا ته نگیرد. ۸-۱۰ دقیقه مدام حلوا را به هم زنید تا حلوا به غلظت رسد.

پس از اینکه حلوا به غلظت مناسب رسید گلاب را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر موزارلا

پنیر موزارلا رنده شده را به حلوا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود و با حلوا مخلوط شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا ایرمیک ترکیه‌ای؛ با شربت مخصوص و بستنی

مرحله پنجم: تزیین و سرو حلوا

حلوا را در ظرف سرو بریزید و با خلال بادام، پسته یا گردو تزیین و نوش جان کنید.

حلوا برنج با پنیر موزارلا را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید.

با این روش ساده و خوشمزه، می‌توانید یک دسر متفاوت و جذاب را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. این دستورالعمل یک پیشنهاد است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود تغییراتی در آن ایجاد کنید به طور مثال برای اینکه حلوا نرم‌تر شود، می‌توانید کمی خامه به آن اضافه کنید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید