ترکیب بینظیر مرغ با سس شاهتوت؛ یک شام تابستانی که طعمش حرفهایها را مجذوب میکند!
آیا به دنبال یک طعم جدید و فراموشنشدنی هستید؟ مرغهای ترد و طلایی را در سسی غلیظ و قرمز رنگ از شاه توت تصور کنید؛ طعمی که هم شیرین و لطیف است و هم ترش و تند. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت
مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت به شرح زیر است:
سینه مرغ۴ عددشاه توت تازه۲ پیمانهخامه۱.۵ پیمانهزرده تخم مرغ۱ عددآب مرغ۱.۵ پیمانهآرد سفید۴ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوریکره۲ قاشق غذاخوریروغن مایع۱ قاشق غذاخورینعنا تازه۳-۴ شاخهنمک و فلفلبه مقدار لازمخلال پوست لیمو ترشبه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خوراک ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مرغ
سینه مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
حال با کمک چاقو سینه های مرغ را به صورت ورقهای برش بزنید.
در تابه مناسبی کره و روغن را بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
حال مرغهای ورقه شده را در تابه گذارید و هر طرف آنها را چند دقیقهای تفت دهید تا طلایی شوند.
پس از سرخ شدن مرغها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.
مرحله دوم: آماده سازی سس
آرد را در همان تابهای که مرغها را سرخ کردید، بریزید و چند دقیقهای تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ، آب لیموترش، خلال پوست لیموترش و برگهای نعناع خرد شده را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا موادتان یکدست شود. اجازه دهید سس به جوش آید و غلیظ شود.
برای طعمدار کردن بیشتر سس، میتوانید از ادویههایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل استفاده کنید. برای یک طعم شیرینتر، میتوانید مقداری شکر یا عسل به سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه راتا مرغ با پسته
مرحله سوم: افزودن شاه توت
شاه توتها را به سس اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید تا شاه توتها نرم شوند و رنگ سس به قرمزی بزند.
در تهیه این غذا میتوانید از توت سیاه به جای شاه توت نیز استفاده کنید.
پس از این که سس به غلظت مناسبی رسید حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن سس خامه ای
در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ و خامه را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
سپس مقداری از سس گرم را به تدریج به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مواد با هم ترکیب شوند. این کار باعث میشود که وقتی سس گرم به زرده تخم مرغ اضافه میشود، زرده نبرد.
حال مخلوط زرده تخم مرغ و خامه را به سس اصلی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا سسی یکدست حاصل شود.
اگر سس شما روان است یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاچانگا (غذای ترکیهای)
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
مرغهای تفت داده شده را در ظرف سرو بچینید و سس شاه توت را روی آنها بریزید.
با چند برگ نعناع تازه ظرف سرو را تزیین کنید. این غذا را میتوانید با برنج، انواع نان، پاستا و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این غذای جذاب و متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر علاقهمند به چشیدن طعم های جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.