طرز تهیه دسر مجلسی گلابی پخته با هارمونی دل‌انگیز دارچین و هل؛ یک تجربه خوشمزه و خاص

گلابی یکی از میوه های پرخاصیت به شمار می رود که علاوه بر تاثیرات مثبتی که روی سیستم گوارش و ایمنی بدن دارد، طعم بسیار دلپذیری هم دارد. دسر گلابی به عنوان یک دسر مجلسی شناخته شده که بیشتر در رستوران های لوکس بعد از غذا سرو می‌شود. اما درست کردن این دسر خوشمزه خیلی راحت در خانه هم امکانپذیر است.

این دسر را همچنین می‌توان به عنوان یک میان وعده مقوی برای کودکان تهیه کرد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای درست کردن دسر گلابی پخته با دارچین و هل

برای تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل به مواد زیر نیاز داریم:

گلابی۴ تا ۶ عددآبیک لیترشکر قهوه‌اییک پیمانهچوب دارچینیک الی دو تکههل۴ عددزعفرانبه میزان لازمپودر زنجبیل یا زنجبیل تازهیک چهارم قاشق مرباخوریآبلیموبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل

برای درست کردن این دسر باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: آماده سازی گلابی

ابتدا گلابی ها رو با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز آن ها را خشک کنید. سپس با یک چاقوی تیز پوست گلابی را به آرامی جدا کنید. دقت کنید که قسمت ساقه بالایی گلابی باید سالم بماند.

سپس یک قلم را آغشته به آبلیمو کنید و آن را به آرامی روی گلابی بکشید به طوری که تمام گلابی ها آغشته به آبلیمو شود. این کار از تغییر رنگ دادن گلابی ها در حین پخت جلوگیری میکند. لطفا در استفاده از آبلیمو زیاده روی نکنید تا طعم گلابی تغییر نکند.

نکته: برای این دسر نباید از گلابی های خیلی سفت یا خیلی نرم استفاده شود.

مرحله دوم: آماده سازی شربت

در این مرحله در یک قابلمه نسوز آب را با شکر مخلوط میکنیم، بعد از آنکه شکر کاملا حل شد آن را روی شعله گاز قرار میدهیم و چوب دارچین، هل و زعفران را اضافه میکنیم. بعد از اینکه شربت به دمای جوش رسید و شروع به قل زدن کرد، پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده را اضافه میکنیم.

بیشتر بخوانید: با این روش‌های خانگی، گلابی کال را رسیده کنید

مرحله سوم: پختن گلابی

گلابی های پوست کنده شده آغشته به لیمو را به آرامی در شربت در حال جوش به صورت ایستاده قرار دهید. برای اینکه گلابی در قابلمه به صورت ایستاده بماند، می توانید قسمت انتهایی گلابی را یک برش افقی بزنید تا به یک سطح صاف تبدیل شود. همچنین می توانید گلابی ها را از وسط نصف کنید. برای این کار حتما باید هسته گلابی ا از آن جدا کنید.

بعد از اینکه گلابی ها را در شربت در حال جوش گذاشتید اجازه دهید تا آنها پخته شوند. با توجه به نوع گلابی، مدت زمان پخت از نیم ساعت تا یک ساعت متفاوت است. در حین پخت، شما میتوانید با استفاده از یک خلال چوبی میزان نرمی گلابی ها را کنترل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین گلابی؛ ساده و خوشمزه در فر

مرحله چهارم: سرو دسر گلابی

بعد از اینکه گلابی ها به میزان دلخواهتان پخته شد، آن ها را با دقت از قابلمه خارج کنید و در ظرفی بگذارید تا خنک شود. شربت باقیمانده را هم تا زمان غلیظ شدن، اجازه دهید بجوشد.

زمانی که گلابی ها به دمای محیط رسیدند، می توانید آن را همراه بستنی وانیلی، شکلات ذوب شده با عسل سرو کنید. از شربت غلیظ شده هم در کنار گلابی می توانید استفاده کنید. همچنین می توانید مقدار کمی پوست پرتقال را روی گلابی رنده کنید.

مطالب مفید