چهار ترفند ساده برای ذخیرهسازی آبغوره تازه در خانه!
کپک زدن آبغوره تازه یکی از مشکلاتی شایعی است که اکثر خانمها با آن مواجه میشوند. برای نگهداری آبغوره تازه روشهای متفاوتی وجود دارد. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با روشهای نگهداری آبغوره تازه به طور کامل آشنا شوید.
روش اول: انتخاب ظرف مناسب
انتخاب ظرف درست و مناسب برای نگهداری آبغوره بسیار مهم است.
سعی کنید از شیشههایی که کوچک هستند استفاده کنید تا پس از باز کردن در آن، زود مصرف شود.
هرچه دهانه بطری شیشه ای تنگتر و کوچکتر باشد بهتر است، زیرا احتمال کپک زدن کمتر میشود.
همچنین شیشه های رنگی انتخاب مناسبتری هستند چون تیره تر هستند و نور کمتری را به داخل جذب میکنند.
نکته: به هیچ عنوان از بطریهای پلاستیکی استفاده نکنید. به دلیل فعل و انفعالات مواد اسیدی که در آبغوره وجود دارد و برخورد آن با پلاستیک، باعث سرطانی و سمی شدن آبغوره میشود.
روش دوم: تمیزی شیشهها
بهتر است شیشهای که برای نگهداری آبغوره انتخاب کردید نو باشد و قبلا مواد غذایی دیگری در آن ریخته نشده باشد. تمیز بودن شیشه آبغوره یکی از عوامل مهم برای جلوگیری از کپک زدن است.
برای ضدعفونی کردن شیشهها روشهای مختلفی وجود دارد. یکی از سادهترین راهها جوشاندن شیشه در آب جوش است. برای این کار مراحل زیر را باید انجام دهید:
شیشهها را به صورت افقی در قابلمه بریزید به صورتی که آب داخل شیشهها هم برود.قابلمه را روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید شیشه ها به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشد.در این مرحله شیشهها را از آب درآورید و اجازه دهید خشک شوند.
بیشتر بخوانید: ترفندهای قرمز شدن رنگ آبغوره خانگی
روش سوم: انتقال آبغوره به ظرف
بعد از خشک شدن شیشهها، یک صافی پارچه ای توری تمیز را داخل شیشه قرار دهید و به آرامی آبغوره تازه را درون آن بریزید.
دقت داشته باشید سر شیشه باید کمی خالی بماند تا از ورود اکسیژن به داخل شیشه جلوگیری کند. سپس در بطری را محکم ببندید.
بهتر است برای اینکه مطمئن شوید اکسیژن وارد شیشه نمیشود، یک دستمال پارچهای دور در بطری با یک کش ماست یا چسب بزنید.
روش چهارم: محل نگهداری آبغوره
یخچال بهترین گزینه برای نگهداری آبغوره است. بهترین مکان برای نگهداری آبغوره، جای خشک و خنک است. بنابراین میتوانید آبغوره تازه را در کابینت خنک یا یخچال نگهداری کنید.
از آنجایی که آبغوره حاوی مقادیر زیادی ویتامین سی است، نباید در معرض نور مستقیم آفتاب باشد. زیرا خاصیت خود را از دست میدهد.
بیشتر بخوانید: با آبغوره کپک زده چه باید کرد؟
نکاتی که در رابطه با نگهداری آبغوره تازه باید بدانید
در ادامه به چند نکته طلایی در رابطه با نگهداری آبغوره تازه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از زمانی که در بطری آبغوره را باز میکنید، به مدت یک سال میتوانید آن را مصرف کنید.هیچوقت اجازه ندهید قاشق چرب یا خیس با در آبغوره تماس پیدا کند، زیرا باعث کپک میشود.آبغورهای را که از ظرف خارج کردید را دوباره به ظرف منتقل نکنید.
با رعایت کردن روشهای نگهداری آبغوره تازه که در مجله آشپزی اکالا گفته شد، میتوانید آبغوره خود را برای مدت زمان طولانی تری در یخچال نگهداری کنید و از مصرف آن لذت ببرید.