چه بخوریم ۱۰۰ سال عمر کنیم؟

دن بوتنر ده ها سال است که در حال مطالعه روی آب های ۱۰۰ ساله جهان است تا رازهای طول عمر آنها را کشف کند. مناطق آبی جهان مناطقی مانند اوکیناوا (ژاپن)، استان نیروو (ایتالیا)، شبه جزیره نیکویا (کاستاریکا) و ایکاریا (یونان) هستند که امید به زندگی در آنها 80 سال یا بیشتر است و اکثر مردم در آن زندگی می کنند. 100s

به گزارش سرگرمی روز، دن بوتنر دو خوراکی ساده را که در هر کجای دنیا می توان یافت کرد، یعنی لوبیا سیاه و گردو. به گفته این محقق، مصرف یک قوطی لوبیا سیاه و یک مشت گردو در روز می تواند طول عمر انسان را افزایش دهد.

لوبیا و گردو حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که التهاب روده را کاهش داده و از فرد در برابر بیماری های کشنده مانند سرطان محافظت می کند.

علاوه بر این، این دو ماده غذایی سرشار از پروتئین هستند و از پرخوری و چاقی افراد جلوگیری می کنند. چاقی باعث دیابت و مشکلات قلبی می شود که معمولا عمر انسان را کوتاه می کند.

گردو منبع عالی اسید لینولئیک و اسیدهای چرب امگا 3 است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. سایر آجیل ها به اندازه کافی این اسیدها را ندارند.

از سوی دیگر، با مطالعه افراد 100 ساله در ژاپن، سوئد و یونان، مشخص شد که این افراد بیشتر از سایرین لوبیا می‌خورند و تحقیقات نشان می‌دهد که هرچه افراد بیشتر لوبیا را در رژیم غذایی خود بگنجانند، طولانی‌تر می‌شوند. آنها نسبت به دیگران زندگی می کنند. در واقع مصرف 20 گرم لوبیا در روز خطر مرگ را تا 7 درصد کاهش می دهد.

در برخی از مناطق، مانند نیکویا، کاستاریکا، که در آن چندین پیر 90 ساله وجود دارد، مصرف لوبیا سیاه قابل توجه است.

علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد افرادی که بیش از 5 بار در هفته گردو مصرف می کنند، حداقل 1.3 سال به زندگی خود اضافه می کنند.

سایر محققان در مطالعات جدید خود بر روی افراد 100 ساله دریافتند افرادی که یک مایل در روز را در کمتر از 4 دقیقه می دوند، 5 سال به زندگی خود اضافه می کنند. پس اگر می خواهید مانند مردم مناطق آبی زندگی طولانی داشته باشید، به رژیم غذایی و ورزش بیشتر توجه کنید.

مطالب مفید