۲ روش طلایی برای سرخ کردن بادمجان در هواپز با کمترین میزان روغن
آیا دوست دارید بادمجانهای خوشمزه و تُرد با کمترین روغن داشته باشید؟ در این مطلب، دو روش طلایی و آسان برای سرخ کردن بادمجان در هواپز را به شما معرفی میکنیم، که نه تنها سالمتر بلکه فوقالعاده لذیذ هستند!
برای اینکه بتوانید بادمجانها را با کمترین روغن در هواپز طوری سرخ کنید که کاملا پخته شود، با این مقاله از مجله اکالا همراه باشید تا ۲ روش را به شما معرفی کنیم. برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن در هواپز میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
روش اول: بادمجان را با سرکه سفید در هواپز سرخ کنید
برای سرخ کردن بادمجان در هواپز به روش اول مواد زیر را تهیه کنید:
بادمجان۳ عددسرکه سفید۳ قاشق غذاخوریزردچوبهبه میزان لازمروغن۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمآب۴ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل سرخ کردن بادمجان در هواپز با سرکه
برای سرخ کردن بادمجانها در هواپز به روش اول طبق مراحل زیر پیش برید:
مرحله اول: بادمجان کوچک بخرید
هنگام خرید بادمجان سعی کنید بادمجانهای کوچک را انتخاب کنید؛ چون طعم بیشتر و بهتری دارند.
بعد از اینکه پوست بادمجان را جدا کردید، آنها را به صورت عمودی با یک چاقوی تیز برش دهید.
دقت کنید که قطر هر تکه نباید بیشتر از ۲ سانتیمتر باشد.
مرحله دوم: بادمجان را با سرکه سفید مخلوط کنید
بعد از اینکه بادمجانها را برش دادید، آنها را در یک کاسه بریزید.
به اندازه ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید به بادمجانها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه بادمجانها به سرکه آغشته شوند.
اضافه کردن سرکه سفید در این مرحله، باعث میشود تا تلخی بادمجان گرفته شود.
برای اینکه بادمجانها خوشرنگ شوند، کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
نمک را هم به مواد اضافه کنید.
مخلوط بادمجان، سرکه سفید، زردچوبه و نمک را برای مدت یک ساعت کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: علت سفت شدن بادمجان سرخ شده و راههای جلوگیری از آن
مرحله سوم: درست کردن سس مخصوص سرخ کردن
در یک کاسه کوچک ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید.
سپس روغن، آب و کمی زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
نکته: هواپز با فشار زیاد هوا مواد را میگزد؛ بنابراین ممکن است مواد غذایی خشک شود.
توجه: اضافه کردن آب به این سس به منظور جلوگیری از خشک شدن بادمجان است.
مرحله چهارم: سس را روی بادمجانها بمالید
بادمجانها را از کاسه خارج کنید و روی یک تخته کنار هم بچینید.
سسی که درست کردید را با یک قلمو به دو طرف بادمجانها با دقت بمالید.
مرحله پنجم: بادمجان را داخل هواپز بگذارید
یک کاغذ روغنی کف ظرف هواپز پهن کنید و بادمجانها را کنار هم بچینید.
به هیچ عنوان بادمجانها را روی هم قرار ندهید؛ چون باعث میشود بعضی از قسمتهای آن نپخته بماند.
هواپز را روی درجه ۱۹۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۱۴ قرار دهید.
مرحله ششم: سس را دوباره اضافه کنید
بعد از اینکه ۵ دقیقه از شروع پخت گذشت، هواپز را متوقف کنید و دوباره با قلم مو دو طرف بادمجانها را به سس آغشته کنید.
این کار را یک بار دیگر انجام دهید. در مجموع بادمجان ها قبل از پخت و حین پخت، باید ۳ بار به مواد سس آغشته شوند.
بیشتر بخوانید: روشهای خشک کردن بادمجان در خانه
روش دوم: با یک قاشق روغن بادمجان را سرخ کنید
برای سرخ کردن بادمجان در هواپز به روش دوم مواد زیر را تهیه کنید:
بادمجان۳ عددروغن۱ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوری
مراحل سرخ کردن بادمجان با یک قاشق روغن
برای سرخ کردن بادمجانها در هواپز به روش دوم طبق مراحل زیر پیش برید:
مرحله اول: بادمجانها را در آبنمک خیس کنید
ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید. سپس بادمجانها را به صورت عمودی به ۳ یا ۴ قسمت برش بزنید.
یک کاسه را پر از آب کنید و نمک را به آن اضافه کنید.
بادمجانها را داخل ظرف آب نمک بریزید و هم بزنید.
اجازه دهید بادمجانها به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در آبنمک بماند تا هم تلخی آن گرفته شود هم تردتر شوند.
مرحله دوم: بادمجانها را روغنی کنید
بادمجانها را داخل آبکش بریزید و بعد از چند دقیقه آنها را روی یک دستمال پارچهای قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
با یک قلمو روغن را به دو طرف بادمجان ها بمالید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
مرحله سوم: بادمجانها را سرخ کنید
یک کاغذ روغنی داخل هواپز قرار دهید و بادمجانها را کنار هم بچینید.
هواپز را روی درجه ۱۸۰ بگذارید و اجازه دهید بادمجانها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد.
در حین پخت چندین بار بادمجانها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا ۲ روش سرخ کردن بادمجان در هواپز را با کمترین روغن به شما آموزش دادیم. این مقاله مناسب کسانی است که به سلامت بدن خود اهمیت میدهند و یا در رژیمهای غذایی لاغری هستند.