روش ساده و جذاب تهیه شکر سالم خانگی: یک گام تا سلامتی!

جالب است بدانید که می‌توانید به راحتی در خانه، شکر سالم و خانگی تهیه کنید. شکر خانگی نه تنها طعم بهتری دارد، بلکه فاقد مواد افزودنی مضر است و می‌تواند برای سلامتی شما مفید باشد. اگر شما هم دوست دارید که یک جایگزین سالم برای شکر‌های صنعتی پیدا کنید، با ما همراه باشید.

در این بخش از مجله اکالا، طرز تهیه شکر سالم را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید به راحتی در خانه شکر سالم خانگی درست کنید.

طرز تهیه شکر سالم خانگی

طرز تهیه شکر سالم خانگی بسیار ساده است و فقط از یک ماده اولیه تهیه می‌شود. برای این شکر سالم و خانگی باید توت‌های خشک شده را داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و تا زمانی که به پودر نرم و یکدستی تبدیل شود، آن‌ها را آسیاب کنید. هرچه پودر نرم‌تر باشد، شباهت بیشتری به شکر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: شکر سرخ چیست؟ چه خواص و کاربردی دارد؟

پودر توت سفید را در ظرف شیشه‌ای دردار یا هر ظرف در بسته دیگری بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. از این شکر خانگی می‌توانید در تهیه انواع دسرها، کیک‌ها، نوشیدنی‌ها و صبحانه استفاده کنید.

نکته: توجه داشته باشید که ماندگاری این شکر نسبت به شکر‌های صنعتی کمتر است، پس به اندازه مصرف خود باید این شکر را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین جایگزین‌های قند در کنار چای

خواص توت سفید خشک

توت خشک علاوه بر اینکه طعم شیرینی دارد، بلکه سرشار از خواص درمانی و تغذیه‌ای است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین خواص توت خشک اشاره می‌کنیم:

منبع غنی از فیبرسرشار از آنتی‌اکسیدان‌هامنبع خوب ویتامین‌ها و مواد معدنیتقویت سیستم ایمنیبهبود سلامت قلبمفید برای سلامت پوست و موکاهش التهاببهبود سلامت چشم

در این بخش از مجله آشپزی اکالا به شما آموزش که در خانه شکر سالم خانگی تهیه کنید. این شکر خانگی که از توت سفید خشک تهیه می‌شود، علاوه بر طعم شیرین و طبیعی می‌تواند جایگزین مناسبی برای شکر سفید تصفیه شده باشد و به حفظ سلامتی شما کمک کند.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

مطالب مفید