لذت سریع با پیراشکی و اسنک خانگی: دستور پخت خمیر سه سوته!
پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خانگی یک نوع پیراشکی سه سوته است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید؛ چون خمیر این پیراشکی احتیاجی به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده میشود. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این فستفود جذاب و لذیذ را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی میکری
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی میکری به شرح زیر است:
تخم مرغ۲ عددروغن مایع۱ سوم پیمانهآرد سفید۱ پیمانهماست۱ دوم پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سر پرنمک و فلفلبه مقدار لازممواد میانی دلخواه (مرغ پخته و ریش ریش شده، ذرت، فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و…)به مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه پیراشکی میکری
برای تهیه پیراشکی میکری کافیست مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: تهیه مایه پیراشکی
برای تهیه پیراشکی میکری تخممرغها را داخل ظرفی بشکنید و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. (اگر ادویه دلخواه دیگری مد نظرتان است، میتوانید آنها را هم اضافه کنید)
ترکیب تخم مرغ و ادویهها را با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و کف کند.
سپس به ترتیب فوق روغن مایع و ماست را اضافه کنید و در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر
اکنون بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلولهای داخل مواد نباشد.
به همین راحتی خمیر پیراشکی میکری شما آماده است.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی پیراشکی
برای مواد میانی این پیراشکی میتوانید از مواد دلخواه استفاده کنید. در این رسپی از مرغ پخته و ریش ریش شده، ذرت، فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و ادویههای دلخواه استفاده شده است.
در صورت دلخواه میتوانید از گوشت چرخ کرده، سوسیس سرخ شده یا کالباس هم برای داخل پیراشکی استفاده کنید.
مواد میانی انتخابی را به خوبی در روغن سرخ کنید و سپس آنها را با رب گوجه تفت دهید تا طعم یکدیگر را بگیرند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی قالبی با مرغ یا گوشت چرخ کرده
مرحله چهارم: آماده سازی ساندویچ ساز
هر دو صفحه ساندویچ ساز را کاملا و به خوبی با قلمو چرب کنید تا اسنکها به آن نچسبند.
مرحله پنجم: انتقال مواد به قالب
مایه پیراشکی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و به کمک قیف مقداری از مایه را داخل فضای خالی ساندویچ ساز بریزید.
سپس از مواد میانی روی خمیر قرار دهید. بعد دوباره به کمک قیف از مایه روی مواد میانی بریزید تا کاملا روی آنها پوشیده شود.
اگر به قیف دسترسی ندارید میتوانید مایه را به راحتی و با کمک قاشق داخل دستگاه بریزید.
نکته: در تهیه این پیراشکی نباید مواد را داخل دستگاه بیش از حد پر کنید؛ چون ممکن است موقع بستن در دستگاه سر ریز شود. همچنین این پیراشکیها هر چقدر نازکتر باشند برشتهتر و خوشمزهتر هستند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک انبه و مرغ
مرحله ششم: پخت اسنک
بعد از آماده شدن مواد در دستگاه را ببندید و حدود ۵ الی ۷ دقیقه زمان دهید تا پیراشکیها کاملا برشته شوند.
سپس در دستگاه را باز کرده و پیراشکیها را جدا کنید.
اجازه دهید که پیراشکیها کمی خنک شوند و سپس با سس دلخواه آن را سرو کنید. نوش جان!
نکات و فوت و فنهای تهیه پیراشکی میکری
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پیراشکی میکری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
توجه کنید که روغن مواد نباید زیاد باشه وگرنه از داخل پیراشکی بیرون میزند.در صورت دلخواه میتوانید از پنیر پیتزا هم داخل پیراشکی استفاده کنید و روی مواد میانی مقداری پنیر پیتزا بریزید.پیمانه استفاده شده برای این دستور پیمانه استاندارد شیرینیپزی است که در صورت عدم دسترسی میتوانید از لیوان دسته دار فرانسوی هم استفاده کنید.با این دستور حدود ۱۰ عدد پیراشکی میکری به دست میآید؛ البته تعداد بسته به ضخامتی که برای پیراشکی در نظر میگیرید، متفاوت است.اگر این پیراشکیها را به مقدار زیاد درست میکنید، برای جلوگیری از چسبیدن به دستگاه هر بار صفحهها را به خوبی چرب کنید.توجه داشته باشید که خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست کاملا برشته و ترد نمیشود و حالت نرمی دارد که مخصوصا برای بچهها لذت بخشتر است.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه پیراشکی میکری را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای سریع و خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین