این مواد غذایی از بروز سکته جلوگیری میکنند
سکته مغزی یکی از خطرناک ترین اتفاقات زندگی انسان است، اما می توانید با رعایت نکاتی در زندگی روزمره از بروز آن جلوگیری کنید و بدن سالم تری داشته باشید.
به گزارش سرگرمی روز، کاهش فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته مغزی است.
به علاوه رعایت این عناصر در رژیم غذایی و استفاده از این غذاها می تواند خطر سکته مغزی را تا 27 درصد کاهش دهد که در این قسمت شما را با آن آشنا می کنیم.
ماهی سالمون
خوردن غذاهای غیر سرخ شده تا دو بار در هفته خطر سکته مغزی را کاهش می دهد که یکی از بهترین آنها ماهی قزل آلا است که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که باعث کاهش التهاب در رگ ها، بهبود جریان خون و کاهش خطر لخته شدن خون می شود. را نیز کاهش دهد
بلغور جو دوسر (جودوسر)
برای جلوگیری از سکته مغزی باید کلسترول بد را کاهش دهید. می توانید مقداری پیازچه بپزید و از آن برای کاهش خطر بیماری قلبی و سکته استفاده کنید زیرا سطح کلسترول را کاهش می دهد.
لوبیا سیاه
لوبیا سیاه به دلیل داشتن فیبر بالا یکی از سالم ترین غذاهاست. می توانید لوبیا سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش دهید. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از پروتئین سالم است.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید برای شام بخورید. مصرف 150 گرم سیب زمینی شیرین 100 درصد نیاز به ویتامین A و ویتامین C را تامین می کند و باعث افزایش قدرت چشم و سیستم ایمنی بدن، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رگ های خونی را تمیز می کند و بنابراین می تواند یک عامل پیشگیری کننده از سکته باشد.
زغال اخته
آنتی اکسیدان ها به رگ های خونی کمک می کنند تا جریان خون را افزایش داده و التهاب را کاهش دهند. بنابراین، جای تعجب نیست که غذایی مانند زغال اخته که حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است، خطر حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه نیز همین خواص را دارند.
اسفناج
اسفناج سرشار از منیزیم و همچنین ویتامین B و اسید فولیک است. رژیم غذایی حاوی اسید فولیک خطر سکته مغزی ناشی از فشار خون بالا را کاهش می دهد. کافی است صبح ها نصف فنجان اسفناج پخته شده استفاده کنید.
بادام
خوردن 30 گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی های غیراشباع را برای بدن تامین می کند، متابولیسم را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و منبع خوبی از ویتامین E است که رگ های خونی را تمیز می کند و از سکته جلوگیری می کند.
یک کره یا پوسته پسیلیوم
مارچوبه نوعی فیبر است که از گیاه به دست می آید و پوسته آن به صورت پودر یا کپسول به فروش می رسد که مکمل غذایی عالی محسوب می شود و سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد، اسید معده را متعادل می کند، التهاب را کاهش می دهد و خطر سکته را کاهش می دهد. .
سیر
سیر حاوی مولکول هایی است که از لخته شدن خون جلوگیری می کند و خطر سکته را کاهش می دهد. سیر خام یک ماده موثر و غنی است که از سکته مغزی جلوگیری می کند.
شکلات تلخ
شیر شکلات مملو از چربی و شکر است، اما میزان بالای کاکائو موجود در شکلات تلخ می تواند عامل بسیار موثری در پیشگیری از سکته مغزی باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئیدی است. با مصرف شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. البته باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت آن از بین می رود.