دستور تهیه ترشی مکدوس بادمجان: یک چاشنی عربی وسوسهانگیز و محبوب
اگر تا به حال یک ترشی که طعم ترش ندارد را امتحان نکردید، مکدوس بادمجان بخورید! در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ترشی مکدوس بادمجان که یک ترشی عربی است را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه مکدوس بادمجان
برای درست کردن مکدوس بادمجان، مواد زیر را تهیه کنید:
بادمجان۱ کیلوگرمفلفل سبز تند۱ پیمانهگردو۱ پیمانهروغن زیتونبه میزان لازمسیر ۴ حبهنمک و فلفل سیاه به میزان لازمپودر فلفل قرمزبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه مکدوس بادمجان
برای تهیه مکدوس بادمجان طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: بادمجان را آماده کنید
بادمجانهای کوچک را انتخاب کنید. آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید و کلاهک سبز رنگ آنها را به آرامی جدا کنید تا به بافت بادمجان آسیبی نرسد.
بادمجانها را در قابلمه بریزید و بعد از اضافه کردن کمی نمک اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند.
سپس بادمجانها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم: آب بادمجان را خارج کنید
بعد از اینکه آب بادمجانها خارج شد، با یک چاقو بادمجانها را از طول یک برش نسبتا عمیق بدهید؛ به طوری که نصف نشود.
وسط بادمجان را نمک بمالید و آنها را داخل یک آبکش بگذارید. یک بشقاب سنگین روی بادمجانها قرار دهید تا هرچه آب اضافی دارد، خارج شود.
بادمجان را برای یک شبانه روز در همین حالت نگه دارید.
مرحله سوم: مخلوط را آماده کنید
سیر را له کنید و با نمک، پودر فلفل قرمز و روغن زیتون مخلوط کنید.
گردو و فلفل سبز تند را خرد کنید و به پوره سیر اضافه کنید و هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انبه و هویج
مرحله چهارم: بادمجان را در شیشه کنید
وسط بادمجانها را با مخلوط به دست آمده پر کنید و آنها را در یک ظرف شیشهای بدون فاصله کنار هم بچینید.
روغن زیتون را روی همه بادمجانها بریزید؛ به طوری که روی آنها را کامل بپوشاند.
مرحله پنجم: ترشی آماده است
بعد از اینکه بادمجانها را به ظرف شیشهای منتقل کردید در آن را ببندید و اجازه دهید برای ۳ هفته در یخچال بماند.
در این مدت ۳ هفته، اگر میزان روغن زیتون کم شد، مجدد به آن روغن اضافه کنید.
بعد از ۳ هفته ترشی مکدوس آماده است.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه مکدوس بادمجان را آموزش دادیم. مکدوس بادمجان را به نام بادمجان پرورده با گردو و روغن زیتون هم میشناسند. مکدوس بادمجان جزو ترشیجات محسوب میشود ولی مانند سایر ترشیها، ترش نیست. میتوانید آن را در کنار پیشغذاهای دیگر مانند حمص یا دلمه سرو کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.