اگه موندهای چی بپزی؟ ایدههای خوشمزه برای ناهار شنبه ۱۷ شهریور
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه ناهار با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که مجله اکالا امروز، پیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای ناهار دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورش چغرتمه
خورش چغرتمه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه گیلان است که با ترکیب چغندر، مرغ و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این خورش طعمی ترش و شیرین دارد و معمولا با برنج سفید سرو میشود.
مراحل تهیه خورش چغرتمه
مراحل تهیه خورش چغرتمه به شرح زیر است:
مرغ را تمیز کرده و به تکههای متوسط تقسیم کنید. سپس آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک و ترجیحا تکهای دارچین بپزید. مرغ را به طور کامل بپزید تا استخوان آن به راحتی از گوشت جدا شود.چغندرها را پوست کنده و به صورت خلال یا مکعبهای کوچک خرد کنید. برای تهیه خورش چغرتمه از چغندرهای قرمز و شیرین استفاده کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و پودر دارچین را اضافه کرده و تفت دهید. در این مرحله پیاز را به خوبی تفت دهید تا طلایی رنگ شود و عطر آن آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای محلی شمالی روی لینک طرز تهیه خورش چغرتمه کلیک کنید.
۲- زردآلو پلو
زردآلو پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه میشود. برای تهیه این غذا، نکات ریز و درشتی وجود دارد که رعایت آنها میتواند طعم و کیفیت نهایی غذا را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
مراحل تهیه زردآلو پلو
مراحل تهیه زردآلو پلو به شرح زیر است:
برای تهیه یک زردآلو پلو مجلسی و خوش طعم، ابتدا باید برنج را به مدت دو ساعت در آب ولرم خیس کنید. این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که خیساندن برنج باعث میشود، برنج به طور یکنواخت بپزد.پس از اینکه برنج به اندازه کافی خیس خورد، یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.برنج خیس خورده را به آب جوش اضافه کرده، نمک بپاشید و به آرامی هم بزنید. اجازه دهید برنج حدود ده دقیقه در آب جوش بپزد. پس از آن، برنج را آبکش کنید.برای اطمینان از پخت برنج میتوانید یک دانه از آن را آزمایش کنید. اگر دانه برنج نرم شده بود، آن را در آبکش ریخته و بشویید تا آب اضافی و نمک آن گرفته شود. در نهایت، برنج آبکش شده را در قابلمه مناسبی ریخته و دم کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و خوشطعم روی لینک طرز تهیه زردآلو پلو کلیک کنید.
۳- آش کشک
آش کشک یکی از آشهای خوشمزه ایرانی است که با روشهای متنوعی و با مواد اولیه سادهای همچون حبوبات، سیزی آش، کشک و ادویه پخته میشود.
مراحل تهیه آش کشک
مراحل تهیه آش کشک به شرح زیر است:
در مرحله اول حبوبات را از شب قبل خیس کنید. بلغور، نخود و لوبیا را به همراه ۳ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا حدود ۲ الی ۳ ساعت بپزد. بعد از به جوش آمدن آب، زیر آن را کم کنید و قابلمه را نیمه باز بگذارید تا زودتر پخته شود.در یک قابلمه دیگر سبزی آش، برنج شسته شده، سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس را به همراه ۲ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.بعد از این مرحله، کشک را با ۲ لیوان آب رقیق کنید و به همراه لوبیا، نخود و بلغورهای پخته شده به مخلوط عدس، برنج و سیب زمینی اضافه کنید. اجازه دهید تا محتوای درون قابله به مدت ۱ ساعت دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد.
برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مخصوص روی لینک طرز تهیه آش کشک کلیک کنید.
۴- عدس پلو درباری
عدس پلو درباری، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی بینظیر، زینتبخش سفرههای مجلل و مهمانیهای خاص بوده است.
مراحل تهیه عدس پلو درباری
مراحل تهیه عدس پلو درباری به شرح زیر است:
عدس را تمیز کنید، بشویید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. عدسهای خیسانده شده را در قابلمهای بریزید و به آن آب اضافه کنید تا حدی که روی عدسها را بپوشاند.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا عدسها بپزند و نرم شوند. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت عدس، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.برنج را از ۳۰ دقیقه قبل خیس کنید. در قابلمهای جداگانه، آب و نمک را به جوش برسانید.برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید و ۵-۷ دقیقهای زمان دهید تا برج نیم پز شود. توجه داشته باشید که جنس برنجهای مختلف متفاوت است و ممکن است با توجه به برنج مصرفیتان این زمان برای شما کمتر یا بیشتر باشد.
برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه عدس پلو درباری کلیک کنید.
۵- خوراک واویشکای بادمجان
به دنبال یک غذای خوشمزه و دلچسب با بادمجان هستید؟ خوراک واویشگای بادمجان را امتحان کنید. این غذای سنتی روسی از بادمجان، گوشت چرخکرده و سبزیجات تهیه میشود و طعمی دلپذیر و ظاهری جذاب دارد.
مراحل تهیه خوراک واویشکای بادمجان
مراحل تهیه خوراک واویشکای بادمجان به شرح زیر است:
برای تهیه خوراک واویشگای بادمجان، ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه، بادمجانها را شسته و آب اضافی آنها را بگیرید.در یک تابه مناسب، روغن داغ کرده و بادمجانها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن بادمجانها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست کنده و به صورت ریز رنده یا له کنید. در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.زمانی که روغن به طور کامل داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. پس از اینکه پیازها به رنگ طلایی درآمدند، سیرهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و فوری روی لینک طرز تهیه خوراک واویشکای بادمجان کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.