خلال پسته خانگی در چند دقیقه؛ خوشمزه، اقتصادی و کاملاً طبیعی!
اگر میخواهید خلال پسته خانگی داشته باشید که از کیفیت آن خیالتان راحت باشد و مطمئن باشید که مواد دیگری مانند باقالی یا رنگهای مصنوعی در آن وجود ندارد، این مقاله از مجله اکالا را از دست ندهید. در ادامه به آموزش تهیه خلال پسته در خانه میپردازیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه خلال پسته خانگی
برای درست کردن خلال پسته خانگی به اندازه دلخواه پسته تازه تهیه کنید. پستههای اکبری و قزوینی بهترین گزینه برای خلال کردن هستند زیرا مغز آنها نسبت به سایر پستهها سبزتر است.
برای درست کردن خلال پسته خانگی به روش زیر عمل کنید:
مرحله اول: پستهها را به خوبی بشویید
ابتدا پستههای تازه را خوب بشویید تا آلودگی و سیاهی آنها از بین برود.
بیشتر بخوانید: پسته خام؛ معجزهای کوچک برای رفلاکس معده شما!
مرحله دوم: مغز پسته را بیرون بیاورید
پوست تازه پستهها را جدا کنید. وقتی پوست تازه همه پستهها را جدا کردید سپس به سراغ پوست استخوانی بروید و آنها را هم جدا کنید.
مرحله سوم: مغز پسته را بجوشانید
در یک قابلمه آب بریزید و روی گاز قرار دهید. مغز پستهها را داخل قابلمه بریزید تا دمای جوش برسد. به محض اینکه آب جوشید با یک ملاقه پستهها به یک آبکش منتقل کنید.
مرحله چهارم:به پستهها شوک وارد کنید
در این مرحله پستههایی که از قابلمه خارج کردید را بلافاصله در یک کاسه آب سرد بریزید. در کاسه باید یخ بریزید که دمای پایین آن باعث شوک به پستهها شود.اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه پستهها در آب سرد بماند.
نکته: انتقال پستههای گرم به کاسه آب یخ کمک میکند تا رنگ پستهها تغییری نکند و سبز بماند.
مرحله پنجم: پوست پسته را بکنید
بعد از اینکه پسته را از آب سرد خارج کردید، پوست رویی آن را با حوصله جدا کنید. مراقب باشید که در حین این کار به مغز پسته آسیبی نرسد.
مرحله ششم: مغز پستهها را خلال کنید
در این مرحله پستههای بیپوست را با یک چاقو ارهای تیز خلال کنید. به دلیل وجود رطوبت در پستهها، این کار به آسانی انجام میشود.
بیشتر بخوانید: ساعت طلایی برای خوردن پسته خام؛ چه زمانی؟
مرحله هفتم:خلال پسته را خشک کنید
خلال پستهها را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید و به دور از نور مستقیم آفتاب برای ۲ روز اجازه دهید تا خشک شود. در این مدت خلال پستهها را زیرورو کنید تا همه جای آن یکدست خشک شود.
نکات کلیدی برای تهیه خلال پسته خانگی:
میتوانید از پوست تازه پستههای سالم، مربا درست کنید.در نظر داشته باشید که خلال پسته بعد از خشک شدن کوچکتر میشود، بنابراین خیلی آنها را ریز خلال نکنید.خلال پسته باید در مدت زمان کوتاهی خشک شود، بنابراین هنگام خشک شدن آن را در مکانی قرار دهید که هوا جریان داشته باشد. میتوانید خلال پستهها را زیر کولر یا پنکه بگذارید.اگر در زمان آماده شدن خلال پستهها محدودیت دارید، میتوانید آنها را کمی تفت دهید تا سریعتر خشک شود.زمان مناسب برای خشک شدن خلال پسته ۲ روز است.به هیچ عنوان خلال پستهها را زیر نور آفتاب قرار ندهید چون این کار باعث زرد شدن و تغییر رنگ آنها میشود.بهترین ظرف برای نگهداری خلال پسته ظرفهای شیشهای است.خلال پسته را میتوانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
شما میتوانید از خلال پسته در غذا و انواع دسر استفاده کنید.در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خلال پسته خانگی را به سادهترین شیوه آموزش دادیم. حتما این روش را امتحان کنید تا از رنگ، کیفیت و طعم عالی آن شگفتزده شوید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.