3 روش فوقالعاده برای مرینیت کردن مرغ، مناسب افرادی که عاشق مرغ هستند
مرینیت کردن، فرایندی است که در آن تکههای مرغ را در مخلوطی از ادویهها، روغنها و سایر مواد استراحت میدهیم تا عطر و طعم آنها به بافت گوشت نفوذ کند. شما با استفاده از مواد مختلف مرینیت میتوانید مرغ را به یک شاهکار طعم تبدیل کنید. در این مقاله از مجله اکالا، با ۳ روش هیجانانگیز مرینیت کردن مرغ آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با سس پستو (روش اول)
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با سس پستو به شرح زیر است:
ریحون۵۰۰ گرمپنیر پارمسان۱۰۰ گرممغز گردو۱۰۰ گرمسیر۳-۴ حبهروغن زیتونبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهآب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه مواد مرینیت با سس پستو
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۳-۶ دقیقه و مدت زمان استراحت مرغها تا سرو نهایی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلامشده در هر سه روش مناسب برای ۱-۲ نفر است. درجه سختی تهیه این مرغ در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی ریحان
ریحانهای تازه را تمیز کنید. شاخه و برگهای زرد آن را جدا سازید و برگهای ریحان را بشویید و درون کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را پوره و له کنید. پوره سیر را به ریحان های درون کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن سایر ادویهها
نمک، فلفل سیاه، پنیر پارمسان، مغز گردو خرد شده، آبلیمو ترش و روغن زیتون را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ انگشتی سوخاری
مرحله چهارم: میکس کردن همه مواد سس
مواد درون کاسه را با کمک گوشتکوب برقی به خوبی میکس کنید تا سس بافتی یکدست و یکنواخت به خود گیرید.
برای میکس کردن سس میتوانید از مخلوطکن، خرد کن و یا گوش کوب استفاده کنید.
سس پستو مرینیت شما آماده است.
برای استفاده باید مقداری از سس را روی تکههای مرغ زنید و چند ساعتی زمان دهید تا مرغ طعمدار شود.
سپس مرغها را در تابه، فر یا با کمک سیخ گریل کنید.
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با ادویه تندوری (روش دوم)
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با ادویه تندوری به شرح زیر است:
ماست یونانی یا ایسلندی۱-۲ قاشق غذاخوریپودر پیاز۱ قاشق چایخوریپودر زنجبیل۱ قاشق چایخوریادویه تندوری۱ قاشق چایخوریآب۱-۲ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه مواد مرینیت با ادویه تندوری
برای تهیه مواد مرینیت با ادویه تندوری کافیست مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: ترکیب همه مواد سس
ماست، پودر پیاز، پودر زنجبیل و ادویه تندوری را درون کاسه مناسبی بریزید.
ادویه تندوری یک ادویه هندی بسیار خوشمزه است. اگر این ادویه را در دسترس ندارید میتوانید از ادویه کاری یا ادویه مرغ استفاده کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد سس
با کمک قاشق مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا سس معطر و یکدستی حاصل شود.
اگر سس شما غلظت زیادی داشت میتوانید با افزودن کمی آب سس را رقیق کنید.
بیشتر بخوانید: اشتباهات رایج در پخت مرغ و نحوه اجتناب از آنها
مرحله سوم: مرینیت کردن مرغ
تکههای مرغ را با سس به خوبی کاور کنید و روی ظرف را بپوشانید.
مرغها را چند ساعتی در یخچال استراحت دهید تا به خوبی طعمدار شوند.
سپس به هر روشی که تمایل دارید مرغها را بپزید.
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ با سویا و عسل (روش سوم)
برای مرینیت کردن مرغ با سویا و عسل به مواد زیر نیاز دارید:
سس سویا۳ قاشق غذاخوریعسل۱ قاشق غذاخوریسیر۱ حبهفلفل قرمز۱/۲ قاشق چایخوری
مراحل تهیه مواد مرینیت با سویا و عسل
مراحل تهیه مواد مرینیت با سویا و عسل به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا سیر له کن سیر را پوره و له کنید.
پوره سیر را درون ظرف مناسبی بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد مرینیت
سس سویا، عسل و پودر فلفل قرمز را به پوره سیر اضافه کنید و به خوبی همه مواد را به هم زنید تا سس یکدست و یکنواختی حاصل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ران مرغ دروغین (به سبک ترکیهای)
مرحله سوم: استراحت دادن و پخت مرغ
تکههای مرغ را در کاسه مواد مرینیت گذارید و به خوبی به هم زنید تا تمام قسمتهای مرغ به خوبی طعمدار شود.
سپس روی کاسه را بپوشانید و مانند روش قبل چند ساعتی در یخچال به مواد استراحت دهید.
پس از طعمدار شدن مرغ را به هر روشی که تمایل دارید بپزید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد، ۳ روشی که در بالا به آموزش آنها پرداختیم جز محبوبترین و خوشمزهترین روشهای مرینیت مرغ است.
اگر زمان کافی برای تهیه مرغ را ندارید یا مصرف مرغتان زیاد است، میتوانید مرغها را با این مواد مرینیت کنید و در زیپکیپ یا ظرف دربدار گذارید، در فریزر نگهداری کنید. توجه داشته باشید که قبل از پخت باید چند دقیقه مرغها را برای یخزدایی در دمای محیط گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.