دستور تهیه مربای پوست پسته و شیره انگور: ترکیبی لذیذ و نوآورانه از طعم‌ها

آیا از خوردن مرباهای تکراری خسته شده‌اید و به دنبال امتحان کردن طعم‌های جدید هستید؟ پیشنهاد ما به شما مربای پوست پسته با شیره انگور است. این مربا، یک مربای ساده نیست بلکه ترکیبی از خواص بی‌نظیر پوست پسته و شیره انگور را در خود جای داده است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور

برای تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

پوست پسته۲۰۰ گرمشیره انگور۱۰۰ الی ۱۵۰ گرمآب لیمو۱ قاشق غذاخوریگلاببه مقدار لازمآببه مقدار لازم

مراحل تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور

برای تهیه این مربای خوشمزه با شیره انگور، مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

مرحله اول: خیساندن پوست پسته

برای تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور، ابتدا پوست‌ پسته‌ها را به خوبی شسته و چندین بار آبکشی کنید تا کاملا تمیز شوند. سپس، پوست‌ها را در یک کاسه بزرگ پر از آب ریخته و به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید تا تلخی آن‌ها از بین برود. پس از گذشت این مدت، پوست‌ها را آبکش کنید.

مرحله دوم: جوشاندن پوست پسته

درون یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس، پوست‌ پسته‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش قرار دهید. پس از گذشت این مدت، پوست‌ها را آبکش کنید. این مرحله را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا مطمئن شوید که تلخی پوست پسته‌ها به طور کامل گرفته شده است و پوست‌ها نرم شده‌اند.

پس از اینکه تلخی پوست‌ها گرفته شد و نرم شدند، آن‌ها را آبکش کرده و بلافاصله درون آب سرد بریزید. این کار باعث می‌شود که پوست پسته در هنگام پختن مربا شکل خود را حفظ کند و شل نشود.

مرحله سوم: پختن مربای پوست پسته

پس از آبکش کردن پوست پسته‌ها، آن‌ها را به همراه آب، شیره انگور، آب لیمو و گلاب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. برای جلوگیری از چسبیدن مواد به کف قابلمه، مرتبا محتویات قابلمه را هم بزنید. هنگامی که مربا به غلظت و قوام دلخواهتان رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا مربا خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کره پسته خانگی

مرحله چهارم: ریختن مربای پوست پسته با شیره انگور درون شیشه

هنگامی که مربای پوست پسته با شیره انگور به دمای محیط رسید، آن را درون ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و درب ظرف‌ها را محکم ببندید. در نهایت، مربا را درون یخچال قرار دهید و هر زمان که دوست داشتید میل کنید. نوش جانتان!

فوت و فن‌های تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور

نکات تکمیلی برای تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور عبارتند از:

برای تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور بهتر است از پوست‌هایی استفاده کنید که کاملا سالم و بدون لک باشند.مقدار شیره انگور به کار رفته در مربای پوست پسته با توجه به ذائقه هر فرد متفاوت است. اگر دوست دارید مربایتان خیلی شیرین باشد باید میزان شیره انگور را زیاد کنید. اما اگر ترجیح می‌دهید مربایتان شیرینی ملایمی داشته باشد، مقدار شیره را کاهش دهید. بهترین روش برای تنظیم شیرینی مربا این است که به تدریج شیره انگور را اضافه کنید و هر بار مربا را بچشید.زمان پخت مربای پوست پسته به عوامل مختلفی وابسته است. نوع پوست پسته، مقدار آبی که برای پخت مربا استفاده می‌کنید، مدت زمانی که پوست پسته در آب جوش و آب سرد قرار می‌گیرد، همه بر روی زمان پخت این مربا تاثیرگذار هستند. به طور کلی، هرچه مربا بیشتر بجوشد، قوام آن بیشتر شده و غلیظ‌تر می‌شود.در تهیه مربای پوست پسته می‌توانید به جای گلاب از زعفران و دارچین استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری خلال پسته و پودر گل محمدی به مربا اضافه کنید.اگر به عطر و طعم هل علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم که چند عدد هل به مربای خود اضافه کنید.به هیچ وجه از قاشق کثیف برای هم زدن مربا استفاده نکنید، زیرا باعث کپک زدن مربا می‌شود.برای اطمینان از آماده شدن مربا، مقداری از آن را با قاشق بردارید و بگذارید خنک شود. اگر شهد مربا پس از خنک شدن حالت غلیظ پیدا کرد و خیلی سریع از قاشق نریخت، یعنی مربا آماده شده است.جوشاندن بیش از حد مربا باعث شکرک زدن آن می‌شود. بنابراین، از جوشاندن بیش از حد مربا خودداری کنید و وقتی مربا به قوام رسید، شعله را خاموش کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور را آموزش دادیم. این مربای خوش‌طعم و مقوی با ترکیب منحصر به فرد پوست پسته و شیره انگور، هر کسی را شیفته طعم خود می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم حتما یک بار هم که شده این مربای خوشمزه را تهیه کنید تا لذت یک صبحانه دلچسب با نان تازه، کره و مربای پوست پسته را تجربه کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

مطالب مفید