4 ترفند جادویی برای جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر

لیموترش نه تنها برای طعم‌دار کردن غذاها، بلکه به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C نیز شناخته می‌شود. نگهداری صحیح و اصولی لیمو ترش موجب حفظ طعم و عطر لیمو می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا تمام روش‌های جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر را برایتان شرح خواهیم کرد.

۴ روش‌ بسیار ساده برای جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر

با دانستن روش‌های صحیح نگهداری لیموترش در فریزر، می‌توانید از خواص بی‌نظیر این میوه در تمام طول سال بهره‌مند شوید و به راحتی از این چاشنی پرخاصیت و خوش طعم در غذاهایتان استفاده کنید.

۱- فریز کردن لیمو به صورت ورقه‌ای

برای فریز کردن لیمو به صورت ورقه‌ای باید ابتدا لیموها را بشویید.

درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس با کمک پارچه لیموها را خشک کنید.

با کمک چاقو لیموها را به صورت ورقه‌ای برش دهید.

ورقه‌های لیمو را روی سینی بچینید و در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزنند. با این کار تمام قسمت‌های اسلایس شده لیمو یخ می‌زند و به راحتی قابل نگهداری است.

پس از یخ زدن کامل لیموها، ورقه‌های یخ زده را در یک کیسه زیپ‌لاک قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.

۲- فریز کردن پوست لیمو

برای نگهداری پوست لیمو با کمک رنده ریز یا زستر پوست لیمو را بتراشید. توجه کنید که فقط قسمت رنگی پوست را رنده کنید تا پوست لیمو شما تلخ نشوید.

پوست لیمو را در یک کیسه زیپ‌ کیپ قرار دهید و درب آن را ببندید تا هوایی به درون کیسه نفوذ نکند.

پلاستیک را در فریزر نگهداری کنید.

۳- فریز کردن لیمو به صورت آبلیموی خالص

لیموها را بشویید، خشک کنید و آب آن‌ها را با کمک آبلیمو گیری بگیرید.

آب لیمو را در قالب‌های یخ در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزنند.

این روش بهترین روش برای حفظ طعم و عطر لیمو است و به راحتی می‌توانید از عصاره لیمو در غذاها یا نوشیدنی‌هایتان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود؟

۴- فریز کردن لیمو به صورت کامل

مانند روش‌های قبل لیموها را بشویید و خشک کنید.

هر لیمو را در یک کیسه فریزر جداگانه قرار دهید و هوای اضافی آن را خارج کنید.

درب کیسه ها را محکم ببندید تا هوایی به درون کیسه نفوذ نکند. سپس کیسه‌ها را در فریزر قرار دهید.

نکات طلایی برای پیش از فریز کردن لیمو

پیش از فریز کردن لیمو به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید.

قبل از قرار دادن لیمو در فریزر در هر روشی، هوای اضافی را از ظرف خارج کنید. ورود هوا به کیسه لیموها موجب تلخ شدن لیمو می‌شود.برای دانستن بهترین زمان مناسب برای استفاده از لیمو روی هر ظرف برچسب بزنید و تاریخ فریز کردن را ذکر کنید. لیموی فریز شده را تا یک سال می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.از ظروف درب دار و مقاوم در برابر سرما استفاده کنید تا هوای سرد به درون ظرف نفوذ نکند.

بیشتر بخوانید: طرز خشک کردن لیموترش در آفتاب

چرا لیموترش در فریزر تلخ می‌شود؟

با قرار دادن لیمو در فریزر کریستال‌های یخ در بافت لیمو تشکیل می‌شود. این کریستال ها باعث از بین رفتن بافت لیمو و تغییر طعمش می‌شود. از طرفی تماس مستقیم لیموترش با هوا باعث اکسید شدن آن و در نتیجه تغییر رنگ و طعم آن می‌شود.

با رعایت این نکات، می‌توانید از لیموترش تازه و خوش طعم در تمام طول سال استفاده کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید