طرز تهیه کیک آنشرلی؛ شیرینی خاطره‌ها، مزه‌ی دوران کودکی

کیک آنشرلی، یادآور لحظات شیرین داستان کارتونی زیبای آنشرلی است. این کیک ساده و خوشمزه، با طعمی خانگی و بافت نرم، به راحتی در زمان کوتاهی آماده می‌شود و برای هر مناسبتی مناسب است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک آنشرلی را به ساده‌ترین و کامل‌ترین شکل به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. 

مواد لازم جهت تهیه کیک آنشرلی

مواد لازم جهت تهیه کیک آنشرلی به شرح زیر است:

تخم مرغ۲ عددشکر۱ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهشیر۱/۲ پیمانهآرد۲ پیمانهپودر کاکائو۱/۳ پیمانهبکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوریوانیل۱ قاشق چای‌خورینمک۱ پنس

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک آنشرلی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است، شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کیک خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی فر و قالب

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از پخت تأثیر زیادی در بافت کیکتان دارد.

قالب کیک را با کمی روغن یا کره چرب کنید. سپس با مقداری آرد، آردپاشی کنید.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را در کاسه همزن بشکنید. شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه با دور تند همزن برقی به هم زنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی پف کنند.

مرحله سوم: افزودن روغن و شیر

روغن را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با دور کند به هم زنید.

شیر را نیز به همین ترتیب به مایه کیک اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر با دور کند همزن به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت کیک شکلاتی

مرحله چهارم: آماده سازی و ترکیب مواد خشک

آرد سفید، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌ پودر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید.

مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.

مواد خشک را طی ۲-۳ مرحله به مایه اصلی کیک اضافه کنید. همزن را خاموش کنید و با لیسک مواد را به آرامی به صورت دورانی به هم زنید.

مرحله پنجم: پخت کیک

مایه کیک را درون قالب بریزید. با کمک لیسک روی سطح مواد را صاف کنید.

ظرف را چند بار به سطح میز کار بکوبید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید. پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه‌ای زمان دهید تا کیک کاملا خنک شود.

پس از خنک شدن کیک را با کمک چاقو برش زنید و در ظرف سرو گذارید.

کیک آنشرلی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این کیک را تهیه و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید