طرز تهیه قند زنجبیلی کم‌کالری؛ خوشمزگی بی‌گناه برای رژیم شما!

به دنبال یک جایگزین سالم و خوشمزه برای قند معمولی هستید؟ قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلچسب، می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این قندهای رژیمی و جذاب را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مواد لازم جهت تهیه قند زنجبیلی رژیمی به شرح زیر است:

زنجبیل تازه۵۰ گرمشکر قهوه‌ای۱۰۰ گرمگلاب۲-۳ قاشق غذاخوریآبلیمو ترش۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این قند ۱-۲ روز است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ ظرف کوچک قند به شما می‌دهد که با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این قندهای رژیمی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این قندها در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی زنجبیل

زنجبیل را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

در صورت تمایل پوست آن را با چاقو بتراشید.

حال با کمک رنده ریز، خردکن یا میکسر زنجبیل‌ها را رنده و پودر کنید.

اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید می‌توانید از پودر زنجبیل نیز در تهیه این قند استفاده کنید.

مرحله دوم: پخت زنجبیل

زنجبیل‌های رنده شده را درون قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.

مدام زنجبیل‌ها را به هم زنید تا عطر آن‌ها آزاد شود و آب درون بافت‌شان کمی تبخیر شود.

پس از گذشت چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا زنجبیل‌ها کمی خنک شوند.

مرحله سوم: افزودن شکر قهوه‌ای

شکر قهوه‌ای را به زنجبیل‌های درون قابلمه اضافه کنید. به خوبی شکر را با زنجبیل ترکیب کنید.

در تهیه این قندها از شکر سفید یا ترکیبی از شکر و عسل نیز می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قند رنگی خانگی به صورت قالبی

مرحله چهارم: افزودن آب لیمو و گلاب

اگر از آبلیمو در تهیه این قندها استفاده می‌کنید در این مرحله باید آن را به مواد اضافه کنید.

سپس گلاب را کم‌کم به ترکیب شکر قهوه‌ای و پوره زنجبیل اضافه و مدام مواد را به هم زنید تا دانه‌های شکر در گلاب حل شوند و مواد شما بافت خمیری شکلی به خود گیرد.

مرحله پنجم: شکل دادن به قند

ته سینی مناسبی را با کمی روغن چرب کنید. از قندها با کمک قاشق چای خوری بردارید و در دست شکل دهید.

قندهای آماده شده را روی سینی گذارید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید سرعت العمل داشته باشید.

برای یک‌دست شدن اندازه قندها می‌توانید کل مایه قند را در بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کنید.

سپس با کمک چاقو قندها را به ابعاد کوچک و دلخواه برش زنید. اگر زمان کافی در اختیار دارید می‌توانید قندها را با کمک قالب نیز فرم دهید.

بیشتر بخوانید: بهترین جایگزین‌های قند در کنار چای

مرحله ششم: استراحت دادن به قند

قندهای آماده شده را در دمای محیط گذارید و ۱-۲ روز به آن‌ها زمان دهید تا کاملا خشک شوند.

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده قندهای زنجبیلی جذاب، خوشمزه و رژیمی شما آماده میل کردن هستند.

شما با این روش می‌توانید قند دارچینی، گل محمدی، کاکائویی یا قند با طعم هل نیز تهیه کنید.

تهیه قند خانگی نیز مانند بیشتر دستورات آشپزی روش‌های بسیار متنوعی دارد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که طبق روش فوق این قندهای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید