آشپزی دوشنبه: امروز (26 شهریور) چه غذایی بپزم؟
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه ناهار با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که مجله اکالا امروز، پیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای ناهار دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- بیتی کباب ترکیهای
بیتی کباب، یکی از پرطرفدارترین کبابهای ترکیهای است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی تهیه میشود. این کباب با عطر و طعم بسیار خوبی که دارد یک انتخاب عالی برای مهمانیها و دورهمیهایتان است.
مراحل تهیه بیتی کباب ترکیهای
مراحل تهیه بیتی کباب ترکیهای به شرح زیر است:
پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا میکسر پیازها را پوره و له کنید. پوره پیاز را در صافی کوچکی بریزید و آب آن را بگیرید. پیازهای آب گرفته شده را درون کاسه بزرگ مناسبی بریزید. سیرها را بشویید و پس از پوست گرفتن پوره کنید. پوره سیر را به پیاز اضافه کنید.گوشت چرخکرده را به کاسه پیاز اضافه کنید. برای تهیه بیتی کباب، از گوشت چرخکرده با درصد چربی مناسب استفاده کنید تا کباب شما آبدار و خوش عطر شود.نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، دارچین و نعنا خشک را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا یک مخلوط یک دست به دست آید. شما با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان میتوانید از ادویههای دلخواه خود برای طعمدار کردن گوشت استفاده کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و اصیل روی لینک طرز تهیه بیتی کباب ترکیهای کلیک کنید.
۲- شوید پلو با مرغ
شوید پلو، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است که طرفداران بسیاری در ایران دارد. در کنار پلو شوید میتوانید از فراوردههای گوشتی مانند مرغ، ماهی و ماهیچه استفاده کنید.
مراحل تهیه شوید پلو با مرغ
مراحل تهیه شوید پلو با مرغ به شرح زیر است:
ابتدا یک قابلمه را آماده کنید و داخل آن کمی روغن بریزید. پیاز پوست گرفته شده را بشویید، به صورت خلالی برش بزنید. حال شعله گاز را روشن کنید. زمانی که روغن کمی داغ شد پیازها را اضافه کرده و خوب تفت دهید.زمانی که پیاز کمی تفت داده شد، نمک و زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا ادویه با پیاز کمی در روغن تفت داده شود. رب را اضافه کنید و داخل روغن خوب هم بزنید و آن را سرخ کنید.برای اینکه رب به خوبی رنگ پس دهد بهتر است در روغن سرخ شود. البته حتما شعله گاز را روی کم قرار دهید. این کار باعث خوشرنگ شدن خورش و مرغ خواهد شد.در این مرحله در ظرفی جدا مقدار کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن، تکههای مرغی که از قبل خوب شسته بودید (بدون پوست) را داخل روغن داغ دو طرف آن را کمی سرخ یا تفت دهید تا بوی ضحم مرغ گرفته شود.
برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و همه پسند روی لینک طرز تهیه شوید پلو با مرغ کلیک کنید.
۳- ته چین گردو
ته چین یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای مجلسی است که به روشهای بسیار متنوعی طبخ میشود. ته چین گردو نیز یکی از متفاوتترین انواع ته چین است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد.
مراحل تهیه ته چین گردو
مراحل تهیه ته چین گردو به شرح زیر است:
برنج را از شب قبل تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا آب درون قابلمه به نقطه جوش رسد. سپس برنجهای از قبل خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. مقداری نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و ۴-۶ دقیقه زمان دهید تا برنجها در آب بجوشند و نرم شوند سپس برنجها را آبکش کنید و کنار گذارید. دانه برنج برای ته چین را باید سفتتر (زندهتر) از حالت معمول پخت برنج آبکش کنید.گردوها را با کمک چاقو کمی خرد کنید. بهتر است گردوها را زیاد پودر و له نکنید، گردو به حالت نیم دندانه باشد تا در زمان خوردن گردو زیر دندان حس شود.گردوهای خرد شده را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی روغنی شوند. پس از این که عطر گردوها آزاد شد حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.
برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و مخصوص روی لینک طرز تهیه ته چین گردو کلیک کنید.
۴- خوراک واویشکای بادمجان
به دنبال یک غذای خوشمزه و دلچسب با بادمجان برای ناهار هستید؟ خوراک واویشگای بادمجان را امتحان کنید. این غذای سنتی روسی از بادمجان، گوشت چرخکرده و سبزیجات تهیه میشود و طعمی دلپذیر و ظاهری جذاب دارد.
مراحل تهیه خوراک واویشکای بادمجان
مراحل تهیه خوراک واویشکای بادمجان به شرح زیر است:
برای تهیه این خوراک خوشمزه، ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه، بادمجانها را شسته و آب اضافی آنها را بگیرید.در یک تابه مناسب، روغن داغ کرده و بادمجانها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن بادمجانها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست کنده و به صورت ریز رنده یا له کنید. در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.زمانی که روغن به طور کامل داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. پس از اینکه پیازها به رنگ طلایی درآمدند، سیرهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و فوری روی لینک طرز تهیه خوراک واویشکای بادمجان کلیک کنید.
۵- کراکت برنج
اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شدهاید، کراکت برنج را امتحان کنید! این غذا نه تنها خوشمزه و مجلسی است، بلکه به سادگی تهیه میشود و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیشغذایی لذیذ سرو شود.
مراحل تهیه کراکت برنج
مراحل تهیه کراکت برنج به شرح زیر است:
برنج را از ۱ ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید، سپس به صورت کته بپزید.در همین حین، پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و با کمی روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.یکی از تخممرغها را آبپز کنید و سپس آن را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و کاری به مخلوط گوشت اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.۱ پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد پخته و طعمدار شوند. بعد از پخته شدن، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و لذیذ روی لینک طرز تهیه کراکت برنج کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.