راز تهیه کنسرو گوجه‌ فرنگی پوست‌ کنده خانگی: گام‌به‌گام تا طعم بی‌نظیر!

گوجه‌ فرنگی یکی از پرکاربردترین مواد خوراکی در آشپزی است. در گذشته در فصل تابستان با وفور گوجه‌ فرنگی، با تهیه کنسرو و رب گوجه خانگی، گوجه‌ها را برای استفاده در طول سال ذخیره می‌کردند. ما نیز در این مقاله از مجله اکالا قصد داریم طرز تهیه کنسرو گوجه‌ فرنگی پوست کنده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کنسرو گوجه‌فرنگی پوست کنده خانگی

مواد لازم جهت تهیه کنسرو گوجه‌فرنگی پوست کنده خانگی به شرح زیر است:

گوجه فرنگی۲ کیلوگرمنمک۱ قاشق چای‌خوریبرگ ریحان تازه و سیراختیاری

مراحل تهیه کنسرو گوجه‌ فرنگی پوست کنده خانگی

مدت زمان آماده‌سازی و تهیه نهایی این کنسرو ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۱ کیلوگرم کنسرو گوجه‌فرنگی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این کنسرو در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌ سازی گوجه‌ فرنگی

گوجه فرنگی‌ها را به خوبی بشویید. کلاهک سبز آن‌ها را جدا سازید و گوجه‌ها را درون صافی یا آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

حال باید روی پوست گوجه‌فرنگی در قسمت انتهایی آن‌ها با کمک چاقو شیار ایجاد کنید.

مرحله دوم: پوست گرفتن گوجه‌فرنگی

قابلمه‌ای متناسب با مقدار گوجه فرنگی‌ها انتخاب کنید و در آن آب بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را درون قابلمه آب جوش بریزید و حرارت را خاموش کنید.

چند دقیقه‌ای زمان دهید تا گوجه‌ها در آب بمانند.

مرحله سوم: انتقال به کاسه آب سرد

کاسه مناسبی را آب کنید و چند تکه یخ در ظرف گذارید.

گوجه فرنگی‌ها را از قابلمه آب جوش خارج کنید و در کاسه آب سرد گذارید.

چند دقیقه‌ای زمان دهید تا گوجه‌ها در آب سرد بمانند. سپس آن‌ها را از آب خارج کنید و به راحتی پوستشان را بگیرید.

بیشتر بخوانید: علت شیرین شدن رب گوجه فرنگی خانگی + راه‌های رفع آن

مرحله چهارم: پخت گوجه‌فرنگی

گوجه‌ فرنگی‌های پوست کنده را با کمک چاقو به قطعات دلخواه خرد کنید.

گوجه‌ فرنگی‌های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

اجازه دهید تا گوجه‌ فرنگی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

توجه داشته باشید که گوجه‌ها را زیاد نپزید؛ زیرا تبدیل به رب می‌شوند.

مرحله پنجم: تنظیم چاشنی و طعم دار کردن

پس از پخت گوجه فرنگی‌ها مقداری نمک به آن‌ها زنید. در این مرحله می‌توانید چند برگ ریحان تازه یا سیر رنده شده به گوجه فرنگی‌ها اضافه کنید.

قابلمه را کنار گذارید و زمان دهید تا محتوای درون آن خنک شود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای نگهداری طولانی مدت گوجه فرنگی تازه

مرحله ششم: انتقال به ظرف نگهدارنده

از شیشه‌های تمیز و استریل استفاده کنید. شیشه‌ها باید کاملا خشک و عاری از هر گونه آلودگی باشند.

محتوای کنسرو را درون شیشه بریزید و‌ درب آن را محکم ببندید. کنسرو گوجه‌فرنگی را در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این کنسرو جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

شما با تهیه کنسرو گوجه‌فرنگی خانگی، نه تنها یک غذای خوشمزه و سالم برای خود و خانواده‌تان فراهم می‌کنید، بلکه می‌توانید از لذت خلق یک محصول خانگی نیز بهره‌مند شوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید