سه دستور ساده و لذیذ فینگرفود با کدو سبز که حتماً باید تجربه کنید!

کدو سبز یکی از سبزیجات پرطرفدار و خوشمزه است که در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما با کدو سبز می‌توانید فینگرفودهای لذیذ و جذابی را تهیه و در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید. در این مطلب از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود با کدو سبز را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود کدو سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این فینگرفودها ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش‌ها مناسب برای ۱-۲ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این فینگرفودهای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این فینگرفود در دسته بندی متوسط قرار دارد.

۱- مواد لازم جهت تهیه رولت کدو سبز

مواد لازم جهت تهیه رولت کدو سبز به شرح زیر است:

کدو سبز۲ عدد متوسطتخم مرغ۱ عددپنیر خامه‌ای۱ بستهسبزیجات خرد شده (جعفری، شوید، پیازچه)به مقدار دلخواهنمک و فلفلبه مقدار لازمآرد سوخاریبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه رولت کدو سبز

برای تهیه رولت کدو سبز کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی کدو سبزها

کدو سبزها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس با کمک چاقو به صورت ورقه‌های نازک کدو سبزها را برش دهید.

مرحله دوم: بخارپز کردن کدو سبز ها

قابلمه مناسبی را آب کنید و قابلمه را روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

سپس ورقه‌های کدو سبز را در آب جوش بگذارید و ۲-۳ دقیقه زمان دهید تا کدوها نرم شوند.

پس از گذشت زمان اعلام شده کدوها را از قابلمه خارج کنید و درون آبکش گذارید تا خنک شوند.

سپس ورقه‌های کدوها را روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافی کدوها گرفته شود.

مرحله سوم: ترکیب پنیر خامه‌ای و سبزیجات

پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با چنگال کمی به هم زنید تا بافت پنیر نرم شود.

حال سبزیجات خرد شده را به همراه، نمک و فلفل به پنیر اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدستی به دست آید.

برای تهیه رولت کدو سبز، می‌توانید از انواع پنیرهای نرم؛ مانند پنیر خامه‌ای، پنیر ماسکارپونه یا پنیر ریکوتا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین کدو سبز

مرحله چهارم: پیچیدن رولت کدو

هر ورقه کدو سبز را روی یک سطح صاف قرار دهید و از مخلوط پنیر و سبزیجات روی آن بمالید.

سپس ورقه‌های کدو سبز را به آرامی با دست رول کنید و در نهایت با خلال دندان محکم کنید.

همه کدو سبزها را به همین ترتیب رول کنید.

مرحله پنجم: آماده سازی تخم مرغ و آرد سوخاری

تخم مرغ را درون کاسه مناسبی بشکنید و با چنگال کمی به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

رول‌های کدو سبز را در تخم مرغ زده شده گذارید، سپس در کاسه مناسبی مقداری آرد سوخاری بریزید و رول‌های کدو سبز را در آرد سوخاری بغلتانید.

همه رول‌ها را به همین ترتیب آماده کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله ششم: سرخ کردن رول‌های کدو

قابلمه کوچک مناسبی را روی حرارت گذارید و درون آن مقداری روغن بریزید.

منتظر بمانید تا روغن داغ شود سپس رول‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. پس از سرخ شدن رول‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

برای داشتن فینگر فودهای رژیمی می‌توانید رول‌ها را به همین ترتیب آماده کنید و آن‌ها را روی سینی فر بچینید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.

برای تزیین رولت کدو سبز، می‌توانید از دانه‌های کنجد، تخم خرفه یا سبزیجات خرد شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: یخچال یا فریزر؟ بهترین روش‌های نگهداری کدو سبز تازه

۲- مواد لازم جهت تهیه اسپیز کدو سبز

مواد لازم جهت تهیه اسپیز کدو سبز به شرح زیر است:

پنیر موزارلا۱ بستهکدو سبز۲ عدد متوسطگوجه گیلاسی و ریحان تازهبه مقدار دلخواهنمک و فلفلبه مقدار لازمروغن زیتونبه مقدار لازم

مراحل تهیه اسپیز کدو سبز

برای تهیه اسپیز کدو سبز کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی کدو

کدو سبزها را بشویید و در صورت دلخواه پوست بگیرید. کدو سبزها را به صورت حلقه‌های نازک برش دهید.

مرحله دوم: آماده سازی گوجه گیلاسی و ریحان

گوجه گیلاسی‌ها را بشویید و با کمک چاقو به دو نیمه برش زنید. برگ‌های ریحان تازه را جدا کنید و بشویید. با کمک چاقو ریحان را خرد کنید.

مرحله سوم: مونتاژ کردن فینگرفود

هر حلقه کدو سبز را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی و ریحان خرد شده بریزید.

مقداری نمک و فلفل به روی مواد بپاشید.

برای تهیه اسپیز کدو سبز، می‌توانید از انواع پنیرهای آب شونده مانند پنیر چدار، پنیر گودا یا پنیر پارمسان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن کدو سبز با سس سفید

مرحله چهارم: پخت فینگر فود

یک تابه نچسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید.

حلقه‌های کدو سبز را در تابه قرار داده و به مدت ۲-۳ دقیقه سرخ کنید تا پنیر آب شود و کدو سبز نرم شود.

می‌توانید همه فینگرفودها را روی سینی فر بچینید و به مدت ۵-۱۰ دقیقه سینی را در دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر گذارید.

برای سرو فینگر فودها، می‌توانید از خلال دندان یا سیخ چوبی استفاده کنید.

۳- مواد لازم جهت تهیه کوکتل کدو سبز

مواد لازم جهت تهیه کوکتل کدو سبز با سس ماست و نعناع به شرح زیر است:

کدو سبز۱ عدد متوسطآب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوریماست چکیده۱/۲ پیمانهسیر۱ حبهنعنا تازهچند برگنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مراحل تهیه کوکتل کدو سبز

برای تهیه کوکتل کدو سبز کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی کدو

کدو سبز را بشویید و با کمک رنده آن را رنده ریز کنید. کدوهای رنده شده را درون ظرف مناسبی بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک کدو سبز به روش رژیمی

مرحله دوم: ترکیب ماست و نعنا و سیر

در کاسه مناسبی ماست چکیده را بریزید و کمی ماست را به هم زنید.

نعناع خرد شده و سیر رنده شده را به ماست اضافه کنید و به خوبی همه مواد را به هم زنید.

شما در تهیه این فینگرفود می‌توانید از ماست، سس مایونز، سس کچاپ و انواع ادویه‌های مورد علاقه‌تان استفاده کنید.

مرحله سوم: افزودن آبلیمو ترش، نمک و فلفل

آب لیمو ترش، نمک و فلفل را نیز به ترکیب مرحله قبل اضافه و با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: افزودن کدو

کدو سبز رنده شده رو به سس اضافه کنید و به خوبی به هم زنید تا مواد شما بافت یکسانی به خود گیرد.

کوکتل کدو سبز رو در ظرف سرو بریزید و با نعناع تازه تزیین کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش‌های بالا این فینگر فودهای ساده و بسیار جذاب را تهیه و در مهمانی‌ها استفاده کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید