طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون؛ ترکیب بی‌نظیر کلاسیک و محبوب برای ذائقه‌های خاص

ترشی قارچ و زیتون یکی از خوشمزه‌ترین انواع ترشی‌های خانگی است که می‌توانید از آن به عنوان دورچین غذا نیز استفاده کنید. طعم این ترشی آنقدر لذیذ است که از خوردن آن سیر نمی‌شوید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و زیتون

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و زیتون به شرح زیر است:

قارچ۳۰۰ گرمآب لیمو ترش تازهبه مقدار لازمروغن زیتون۴ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهسیاه دانه۱ قاشق مرباخورینمک۲ قاشق چای‌خوریزیتون بی‌هسته۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارفلفل قرمز۳ عددسرکه به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ترشی قارچ و زیتون

آماده کردن این ترشی حدود یک ساعت طول می‌کشد و بعد از یک هفته می‌توانید آن را مصرف کنید. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن ترشی قارچ و زیتون خانگی آشنا شوید.

مرحله اول: قارچ‌ها را آماده کنید

برای شروع باید قارچ‌ها را بشویید و خوب تمیز کنید. در ادامه به کمک یک چاقوی تیز پوست قارچ‌ها را جدا کنید. می‌توانید برای تمیز کردن پوست قارچ نیز از یک اسکاچ سیمی استفاده کنید.

اگر اندازه قارچ‌هایی که استفاده می‌کنید، بزرگ است، بهتر است آن‌ها را اسلایس کنید، در غیر این صورت می‌توانید از قارچ‌ها به صورت درسته در ترشی استفاده کنید.

مرحله دوم: قارچ‌ها را بلانچ کنید

یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا قارچ‌ها را داخل آب جوش بریزید. مقداری آب لیمو ترش به آب اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه قارچ‌ها را آبکش کنید و مستقیما در یک ظرف آب و یخ بریزید. این کار از تیره شدن رنگ قارچ‌ها جلوگیری می‌کند. سپس دوباره قارچ‌ها را آبکش کنید.

مرحله سوم: زیتون‌ها را آماده کنید

برای تهیه این ترشی بهتر است از زیتون‌های بدون هسته استفاده کنید. اگر زیتون شما هسته دارد، می‌توانید هسته‌ها را جدا کنید. می‌توانید از زیتون‌ها به صورت درسته یا اسلایس شده برای تهیه ترشی استفاده کنید. برای خرد کردن زیتون بهتر است آن را به صورت حلقه‌ای برش دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی قارچ با سبزیجات

مرحله چهارم: ترشی را آماده کنید

برای تهیه ترشی باید قارچ‌های بلانچ شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. سپس زیتون‌ها را همراه با سیاه دانه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. پوست سیرها را نیز جدا و آن‌ها را با مواد ترشی ترکیب کنید. مواد را هم بزنید و بعد سرکه سفید را اضافه کنید.

مواد ترشی را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و بعد روی مواد مجدد کمی روغن زیتون بریزید. درب شیشه‌ها را محکم ببندید و یک هفته ترشی‌ها را روی میز آشپزخانه قرار دهید تا آماده شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی قارچ و زیتون

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترشی قارچ و زیتون اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه این ترشی می‌توانید از مقداری زردچوبه استفاده کنید تا ترشی شما خوشرنگ‌تر شود.این ترشی ماندگاری کمی دارد و بهتر است نهایتا تا ۳ هفته بعد مصرف شود.اگر دوست دارید طعم ترشی شما تند و تیز شود، می‌توانید مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.مقدار نمکی که به این ترشی اضافه می‌کنید، ذائقه‌ای است. می‌توانید بعد از آماده شدن مواد مقداری از آن را بچشید و در صورت نیاز از مقدار نمک بیشتری استفاده کنید.برای تهیه ترشی قارچ و زیتون و ذرت باید ذرت‌ها را درست مثل قارچ‌ها در آب بجوشانید و بعد آبکش و با سایر مواد ترکیب کنید.برای درست کردن این ترشی حتما از روغن زیتون طبیعی و معطر استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقدار سیر این ترشی را بنا به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.اگر برای تهیه این ترشی از قارچ‌های کوچک و درسته استفاده کنید، ظاهر ترشی شما جذاب‌تر می‌شود.در طرز تهیه ترشی یونانی با قارچ و زیتون می‌توانید از ترکیب گل کلم خرد شده، هویج خرد شده، ذرت و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نیز استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای تهیه این ترشی از مقداری پودر کاری و گلپر نیز استفاده می‌شود.در زمان بلانچ کردن قارچ‌ها حتما مقداری آبلیمو به آب اضافه کنید تا رنگ قارچ‌ها تیره نشود.بعد از باز کردن درب ترشی حتما آن را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روش طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این ترشی خوشمزه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید