طرز تهیه کرم کارامل با نان تست؛ دسری لذیذ و سریع برای لحظات شیرین!
کرم کارامل یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرهایی است که میتوانید آن را به راحتی با چند قلم مواد ساده در خانه، بدون استفاده از مواد افزودنی و نگهدارنده، تهیه کنید. این دسر همه پسند برای هر مراسمی مناسب است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کرم کارامل خانگی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه کرم کارامل خانگی
مواد لازم جهت تهیه کرم کارامل خانگی به شرح زیر است:
نان تست۱۰۰ گرمشیر۳۵۰ گرمتخم مرغ۳ عددشکر۳۵۰ گرمشیر عسلی۵۰۰ گرموانیل۱ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه کرم کارامل خانگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دسر ۴-۵ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کرمکارامل تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کرم کارامل در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی کارامل
شکر و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
کمی زمان دهید تا دانههای شکر در آب حل شود و کارامل شما به رنگ طلایی روشن درآید.
برای تهیه کارامل، از یک قابلمه با کف ضخیم استفاده کنید تا شکر نسوزد.
مرحله دوم: ریختن کارامل
کارامل آماده شده را به طور مساوی در کف قالب مورد نظر بریزید.
قالب را بچرخانید تا تمام قسمتهای آن با کارامل پوشانده شود. کمی زمان دهید تا کارامل سرد شود.
مرحله سوم: ترکیب شیر، وانیل، شیر عسلی و تخم مرغ
شیر، وانیل، شیرعسلی و تخم مرغ را درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و چند پالس زنید تا با هم ترکیب و مخلوط شوند.
هنگام هم زدن تخم مرغها، مراقب باشید تا سفیده و زرده کاملاً مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مینی دسر کادایف ترکیهای
مرحله چهارم: افزودن نان
نان تست را به ترکیب فوق اضافه کنید و به خوبی همه مواد را به هم زنید تا مایه کارامل بافت کاملا یک دست و یکنواختی به خود گیرد.
مرحله پنجم: پخت کرم کارامل
مایه کارامل را در قالب بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید. قالب حاوی کرم کارامل را درون ظرف پیرکس قرار دهید.
در ظرف پیرکس تا نیمه آب بریزید. ظرف را به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کرم کارامل ببندد.
برای اطمینان از پخت کامل کرم کارامل، میتوانید با فرو کردن یک چاقو در وسط آن، پختگی آن را بررسی کنید.
اگر چاقو تمیز بیرون آمد، یعنی کرم کارامل پخته شده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه یک دسر یخچالی خوشمزه و اقتصادی
مرحله ششم: خنک شدن کرم کارامل
پس از پخت، کرم کارامل را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
سپس کرم کارامل را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
پس از خنک شدن کرم کارامل را در ظرف سرو برگردانید و با چند تکه مغز گردو یا بادام تزیین و نوش جان کنید.
برای تزیین بیشتر میتوانید از مقداری خامه زده شده یا پودر پسته استفاده کنید.
اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این دسر ساده خانگی غافل نشوید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد.
شما با استفاده از این دستورالعمل ساده، میتوانید یک کرم کارامل خانگی خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید. این دسر علاوه بر طعم بینظیر، بافت نرم و لطیفی دارد که آن را به یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانان تبدیل میکند.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.