بقچه گوشت و گردو؛ فینگرفودی خوشمزه و چشمنواز برای دورهمیهای دوستانه!
بقچه گوشت و گردو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است. با این روش پخت میتوانید این غذا را به شیوهای مدرن و جذاب تهیه کنید. این غذا هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو میشود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به همراه نکات مهم آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه بقچه گوشت و گردو
مواد لازم جهت تهیه بقچه گوشت و گردو به شرح زیر است:
تخم مرغ۱ عددشیر۱۵۰ گرمآرد۷۰ گرمزعفران دم کردهبه مقدار لازم (برای رنگدهی به خمیر)پیاز۱ عددگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمفلفل دلمهای۱ عددگردو۱۰۰ گرمجعفری تازهنصف دستهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه بقچه گوشت و گردو
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بقچه ها ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بقچه های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این بقچه ها در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیازها را نگینی خرد کنید.
تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن در آن بریزید.
پیازها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را به پیازهای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی اش گرفته شود.
مرحله سوم: افزودن ادویهها
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی انگشتی ترد
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن فلفل دلمه و گردو
فلفلدلمهای را بشویید و درون آن را خالی کنید. با کمک چاقو آن را نگینی خرد کنید و به محتوای درون تابه بیفزایید.
مغز گردو را نیز با چاقو کمی خرد کنید و به محتوای درون تابه اضافه کنید.
همه مواد را با هم تفت دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. مواد میانی را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تنوع، میتوانید از سبزیجات دیگری مانند اسفناج، نخود فرنگی یا قارچ در مواد میانی استفاده کنید.
مرحله پنجم: آماده سازی خمیر
تخممرغ، شیر، آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و با همزن دستی هم بزنید تا مایه یکدست و بدون گوله به دست آید.
زعفران دم کرده را به خمیر اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
مواد را یک بار از صافی رد کنید تا ناخالصیهای آن گرفته شود.
مرحله ششم: تهیه کرپ
تابه نچسب مناسبی را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا تابه به خوبی گرم شود.
از مایه کرپ با ملاقه بردارید و در مرکز تابه بریزید.
کمی زمان بدهید تا یک سمت کرپ بپزد. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد.
همه مواد کرپ را به همین ترتیب بپزید و کنار گذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مرحله هفتم: پیچیدن بقچهها
۱-۲ قاشق غذاخوری از مواد میانی را در مرکز خمیرهای پخته شدهتان قرار دهید و اطراف کرپ را به سمت بالا جمع کنید.
بالای کرپ را ببندید و برای بسته شدن آن از تکهای ساقه جعفری یا تره کمک بگیرید.
همه کرپها را به همین ترتیب ببندید و در ظرف سرو گذارید.
مرحله هشتم: تزیین و سرو
برای تزیین بقچهها میتوانید از کنجد یا سیاهدانه استفاده کنید. بقچههای گوشت و گردو را به همراه سالاد و ماست سرو کنید.
اگر تمایل دارید بقچهها را در فر بپزید، آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
به همین راحتی فینگرفودهای جذاب و بسیار خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است. شما با رعایت این مراحل از مجله آشپزی اکالا میتوانید یک غذای مجلسی و خوشمزه با طعم بینظیر را در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.