مربای انگور رژیمی؛ خوشمزه و آسان برای تقویت بدن!
مربا یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که در بسیاری از سفرههای صبحانه حضور دارد، اما جالب است بدانید میتوانید با انگور، مربای بدون شکر درست کنید! به دلیل داشتن شیرینی زیاد طبیعی در این میوه، دیگر نیاز به استفاده از شکر نیست. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این مربای سالم و خوشمزه را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای انگور بدون شکر
برای درست کردن این مربا مواد زیر را تهیه کنید:
انگور بیدانهیک و نیم کیلوگردو خرد شدهنصف پیمانههلیک عدد
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه مربای انگور بدون شکر
برای درست کردن این مربا طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول: انگورها را دانه کنید
ابتدا انگورهای بدون دانه و شیرین را به خوبی بشویید، سپس آنها را دانه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای انگور خانگی
مرحله دوم: انگورها را له کنید
در این مرحله یک چهارم از انگورها را جدا کنید و در یک کاسه استیل یا شیشهای بریزید.سپس به کمک یک گوشتکوب آنها را له کنید تا آب انگورها کاملا خارج شود.
مرحله سوم: انگورها را بپزید
انگورهای له شده را با بقیه انگورها مخلوط کنید و در یک قابلمه لعابی یا استیل بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با شعله ملایم انگورها بپزد. در حین پخت چندین بار آنها را هم بزنید تا ته نشین نشوند.
دقت کنید که نباید خیلی در قابلمه را بردارید زیرا باعث خشک شدن زودهنگام آب انگور میشود.
مرحله چهارم: گردو و هل را اضافه کنید
بعد از اینکه آب انگورها کشیده شد، گردوهای خرد شده و هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند.
تا زمانی که مربا به غلظت لازم برسد به هم زدن ادامه دهید و سپس از روی شعله بردارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور
نکات کلیدی برای تهیه مربای انگور بدون شکر:
برای خوشرنگتر شدن مربای انگور، بهتر است چندین بار آن را پس از خاموش کردن گاز هم بزنید.
به دلیل نداشتن شکر در این دستور تهیه، حتما انگور بیدانه و شیرین انتخاب کنید.
میتوانید این مربا را به عنوان وعده صبحانه یا میان وعده همراه چای میل کنید.
حین پخت انگورها، به هیچعنوان به آن آب اضافه نکنید.
در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه مربای انگور بدون شکر را آموزش دادیم. این مربا یک انتخاب عالی برای افراد دیابتی، ورزشکاران و کسانی است که در رژیم غذایی لاغری هستند. حتما این مربای انگور سالم و مقوی را درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.