طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی با سیب زمینی: راحت، خوشمزه و مجلسی!

کوکو بادمجان جز یکی از غذاهای ساده و محبوبی است که به راحتی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی بافت نرم خوش رنگی دارد، اگر عطر و طعم بادمجان کبابی مورد علاقه‌تان است قطعا از طعم این کوکو لذت خواهید برد. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

تخم مرغ ۳ عددبادمجان ۴ عددسیب زمینی ۲ عددسیر ۱-۲ حبهپیاز ۱ عددآرد ۱ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا دودی و پودر تخم گشنیز به مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب‌زمینی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام‌شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است. شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کوکو جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید.

با کمک چاقو روی پوست آن‌ها را چندین شیار ایجاد کنید. با این کار در حین کباب شدن بادمجان بهتر پخته می‌شود.

بادمجان‌ها را روی منقل، فر یا در تابه با حرارت زیاد کباب کنید تا پوست آن‌ها سیاه شود و مغز آن‌ها پخته شود.

پس از کباب شدن، بادمجان‌ها را در یک ظرف درب‌دار یا در یک کیسه فریزر قرار دهید و درب ظرف را ببندید، چند دقیقه‌ای زمان دهید تا خنک شوند سپس با چاقو کلاهک آن‌ها را ببرید و پوست بادمجان‌ها را بگیرید.

گوشت بادمجان را درون ظرف مناسبی بریزید و به تکه‌های کوچک خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده‌سازی سیب زمینی و پیاز

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده ریز، خردکن یا میکسر سیب زمینی را پوره و له کنید. سیب زمینی‌های رنده شده را درون صافی بریزید و کمی بفشارید تا آب آن‌ها گرفته شود سپس به بادمجان‌های درون ظرف بیفزایید.

پیاز را به همین ترتیب بشویید، پوست بگیرید، رنده و آبگیری کنید. پیاز را به مایه کوکو اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سیر و ادویه‌ها

سیر را بشویید و پوست بگیرید، با کمک سیر له کن آن را پوره کنید. پوره سیر را به مواد کوکو اضافه کنید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا دودی و پودر تخم گشنیز را به مایه کوکو‌ اضافه کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها، بادمجان تلخ دیگر کابوس آشپزی‌تان نیست

مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ و آرد

تخم مرغ‌ها را در کاسه کوچکی بشکنید و با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

آرد را به آن‌ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم زنید. برای طعم‌دار کردن کوکو می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند شوید، جعفری یا نعنا استفاده کنید.

ترکیب تخم مرغ و آرد را به مایه کوکو بیفزایید و‌ همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم: پخت کوکو

تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن در آن بریزید. از مایه کوکو با کمک قاشق برداشته و در دست کمی به آن شکل دهید.

هر طرف کوکوها را در تابه چند دقیقه‌‌ای سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

برای اینکه کوکوها شکل بهتری به خود بگیرند، می‌توانید از قالب‌های مخصوص کوکو استفاده کنید.

پس از سرخ کردن کوکو‌ها را روی دستمال جاذب روغن گذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

کوکوهای جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند. آن‌ها را در ظرف سرو گذارید و‌ با گوجه‌فرنگی، سبزی یا کاهو تزیین کنید.

برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید کوکوها را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت این مراحل و نکاتی که در بالا به آن‌ها اشاره شد می‌توانید یک کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی بسیار خوشمزه و خانگی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید