انباشت ۱۰۰ هزار تن برنج در گمرک: از تابلوی ورود تا انتظار در گمرکات
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران اعلام کرد: با وجود انجام تکالیف قانونی ۱۰۰ هزار تن برنج به مدت ۴۵ روز در گمرک باقی مانده که علاوه بر اینکه به دلیل شرایط آب و هوایی سلامت آن تهدید میشود، بازار را نیز با چالش مواجه خواهد کرد.
محمد مختاریانی رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران با ارسال نامهای به معاون اول رئیس جمهور درباره رسوب برنج در گمرک هشدار داد.
بر اساس اعلام این انجمن با وجود انجام تکلیفات قانونی ۱۰۰ هزار تن برنج به مدت ۴۵ روز در گمرک باقی مانده که علاوه بر اینکه به دلیل شرایط آب و هوایی سلامت آن تهدید میشود، بازار را نیز با چالش مواجه خواهد کرد.
تبلیغ
رفع هرگونه درد با دستگاه فیزیوتراپی خانگی آمریکایی و تکنولوژی smartware (جایگزین هزینههای دکتر!)
با تخفیف بخر✅
yn-ad
در این نامه آمده است: احتراماً، ضمن تبریک مجدد انتصاب شایسته حضرتعالی و آرزوی موفقیت در انجام امور دولت محترم چهاردهم، پیرو نامه شماره ۰۱۸۶-۱۴۰۳/ت. ب مورخ ۰۸/۰۵ / ۱۴۰۳ در خصوص تنظیم بازار برنج و تأکید این مهم که حفظ دستاوردهای کشور و انتقال آن به آیندگان در راستای تأمین امنیت غذایی کشور از وظایف فعالان اقتصادی و مسئولین محترم میباشد به استحضار میرساند تنظیم بازار مطلوب اقلام اساسی در گرو تأمین مکفی و به موقع این اقلام میباشد، لذا شایسته است تمامی دستگاههای ذیربط از جمله بانک مرکزی، وزارتخانه مربوطه، گمرک و سایر دستگاههای اجرایی در راستای تحقق سیاست کلی دولت، هماهنگ و به صورت یکپارچه عمل نمایند.
لازم به ذکر است دلایل کارشناسی این انجمن در مکاتبات صورت گرفته با دبیرخانه ستاد محترم تنظیم بازار کشور که مورد قبول اعضاء و کارشناسان محترم قرار گرفت و در آن به علل عمده از میزان واردات تا کمبود کانتینر و مشکلات لجستیک (حمل و نقل با کشتی) و نهایتاً آثار آن که گرانی و خالی شدن مطلق بازار از برنج اشاره شده گردید که هم اکنون در مرحله گرانی پیش بینی شده هستیم این در حالی است که تصمیمات تنظیم بازار محترم وزارت صنعت و معدن و تجارت مورخ۱۸ /۰۴/ ۱۴۰۲ در خصوص محمولههای برنج که قبل از شروع دوره ممنوعیت واردات (۰۱ /۵/ ۱۴۰۳) وارد کشور شده اند و اجازه ترخیص در دوره ممنوعیت را دارند تاکنون به دلیل تغییر و تحول دولت و خلاء قانونی در ابلاغ آن معطل مانده و خسارتهای جدی را به بار آورده و در صورت ادامه با کمبود برنج در مرز هشدار قرار دارد.
عدم اجرای این تصمیم موجب گردیده مقادیر قابل توجهی برنج که به علت زمان بر بودن انجام تخلیه و انجام امور اداری ترخیص که قبل از مورخ ۳۱/۰۴/۱۴۰۳ وارد کشور شده بود در گمرکات رسوب نماید.