طرز تهیه سرکهشیره؛ خوراکی لذیذ و همهکاره!
سرکهشیره به دلیل ترکیبات مغذی و خواص درمانی که دارد جز یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار است. تهیه این نوشیدنی بسیار ساده و راحت است و شما تنها با دو قلم مواد میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. سرکهشیره در آشپزی کاربردهای زیادی دارد.
در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه سرکهشیره را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در مورد این نوشیدنی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه سرکهشیره
شیره انگور ۵ پیمانهسرکه سیب یا انگور ½ پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سرکهشیره
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این نوشیدنی ۱۵-۲۵ دقیقه است.شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید میتوانید این نوشیدنی را تهیه کنید. فقط کافی است که تناسب شیره انگور و سرکه را به نسبت ۱۰ به ۱ با هم رعایت کنید. مثلاً اگر ۱۰ پیمانه شیره دارید، ۱ پیمانه سرکه اضافه کنید.درجه سختی تهیه این نوشیدنی در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب سرکه و شیره انگور
در تهیه این نوشیدنی بهتر است از سرکه های خانگی و ارگانیک استفاده کنید.
سرکه سیب یا سرکه انگور را درون ظرف مناسبی بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید. مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور سفید خانگی درجه یک به روش سنتی
مرحله دوم: حرارت دادن نوشیدنی
ظرف حاوی مخلوط شیره و سرکه را روی حرارت ملایم گذارید و زمان دهید تا مخلوط فوق به نقطه جوش رسد.
پس از جوش آمدن، باید حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
توجه داشته باشید که در این بازه زمانی باید نوشیدنی شما با حرارت ملایم بجوشد.مدت زمان پخت ممکن است بسته به غلظت شیره و مقدار مواد کمی متفاوت باشد، پس از گذشت زمان اعلام شده غلظت نوشیدنی را بررسی کنید.
مرحله سوم: خنک کردن نوشیدنی
پس از به غلظت رسیدن محلول فوق باید حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید.
زمان دهید تا نوشیدنی شما درون قابلمه کاملا خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیره انگور خانگی
مرحله چهارم: انتقال به ظرف نگهدارنده
شیشههای کاملا تمیز و خشکی را انتخاب کنید.
سرکهشیره آماده شده را در ظرف شیشهای تمیز و دربدار بریزید.
توجه داشته باشید که سرکهشیره را باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. بهترین مکان برای نگهداری سرکهشیره یخچال است. بهتر است سرکهشیره را قبل از غذا مصرف کنید.
برای مصرف سرکهشیره کافی است، چند قاشق غذاخوری از سرکهشیره را در یک لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید.
سرکهشیره را در آب حل و میل کنید.
امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شود و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این نوشیدنی پرخاصیت را تهیه و از آن استفاده کنید. از سرکهشیره برای طعمدار کردن انواع غذاها و سالادها میتوانید استفاده کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.