سن سباستین؛ چیزکیکی با طعمی منحصر به فرد و ظاهری سوخته!
چیزکیک به صورت مختلفی هم در یخچال و هم در فر درست میشود. یکی از انواع چیزکیک تنوری که طعم منحصر به فردی دارد، چیزکیک سوخته یا سنسباستین است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این چیزکیک اسپانیایی را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین
برای درست کردن این چیزکیک به مواد زیر نیاز دارید:
پنیر خامهای ۳۵۰ گرمشکر۷۰ گرمتخم مرغ۴ عددخامه صبحانه ۲۰۰ گرمنشاسته ذرت۱۲ گرموانیل یک قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین
برای درست کردن این چیزکیک طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول: پنیر و شکر را ترکیب کنید
ابتدا پنیر خامهای را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر مخلوط کنید. این کار را به کمک لیسک انجام دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ویفر پرتقالی خانگی
مرحله دوم: تخم مرغ را اضافه کنید
۳ عدد تخم مرغ کامل را همراه با یک زرده که به دمای محیط رسیده را همراه وانیل به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: مواد را خامهای کنید
این مرحله نوبت اضافه کردن خامه صبحانه است. دقت کنید که از قبل خامه را از یخچال خارج کنید که به دمای محیط رسیده باشد. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید.
مرحله چهارم: نشاسته ذرت را اضافه کنید
در این مرحله نشاسته ذرت را از الک یا صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید. مواد چیزکیک را هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود.
مرحله پنجم: مایه کیک را از صافی رد کنید
بعد از اینکه همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کردید، مایه چیزکیک را از یک صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک برنجی شکلاتی
مرحله ششم: کیک را بپزید
بعد از رد کردن مایه کیک از صافی، آن را در یک قالب بریزید و اجازه دهید در دمای ۲۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
نکات کلیدی برای تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین:
بهتر است برای درست کردن چیزکیک از قالب کمربندی استفاده کنید.حتما از یک چاقو داغ برای برش زدن چیزکیک استفاده کنید تا از خرد شدن آن جلوگیری کنید.میتوانید این چیزکیک را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین را آموزش دادیم. اگر از علاقهمندان به چیزکیک هستید، حتما چیزکیک سوخته را درست کنید تا از طعم بینظیر آن شگفتزده شوید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.