این دسر مجلسی با طعم قهوه و ظاهری نفسگیر، در مهمانیها دل هر کسی را میبرد!
آیا به دنبال یک دسر خوشمزه و سریع برای مهمانیهای خود هستید؟ با این دسر بی دردسر میتوانید در کمترین زمان ممکن یک دسر با طعم قهوه و ظاهری زیبا برای مهمانیهای خود آماده کنید. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه با طعم قهوه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه دسر قهوه
برای تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
شیر۱ لیترشکرنصف لیوانپودر نسکافه فوری۱ قاشق غذاخوریپودر نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریآرد سفید۲ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوریخامه صبحانه۱ بستهبیسکویت پتی بور (وانیلی و شکلاتی)۲ بستهشکلاتبه مقدار لازم (اختیار)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه دسر قهوه
برای تهیه این دسر قهوه باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و پودر نسکافه فوری را در یک قابلمه مناسب بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کادایف ترکیهای؛ همراه با گرم نوش
مرحله دوم: پخت مخلوط
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد به جوش آیند و غلیظ شوند. مراقب باشید که مخلوط ته نگیرد و مدام هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن خامه
پس از اینکه مخلوط به جوش آمد، خامه صبحانه را به آن اضافه کنید. مواد را مجددا هم بزنید تا خامه به خوبی با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم: لایه بندی دسر
یک ظرف مناسب (ترجیحا مربع یا مستطیل) را انتخاب کنید. یک لایه بیسکویت پتی بور (شکلاتی یا وانیلی) کف ظرف بچینید. مقداری از مواد آماده شده را روی لایه بیسکویت بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود. البته دقت کنید که لایه آخر باید کرم قهوه باشد.
نکته: توجه داشته باشید که لایههای بیسکویت و مواد را به صورت متناوب بچینید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کرم کارامل با نان تست
مرحله پنجم: سرو دسر قهوه
ظرف حاوی دسر را به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از اینکه به طور کامل سرد شد، دسر را از یخچال خارج کنید.
برای تزیین میتوانید مقداری شکلات را روی دسر رنده کنید. دسر خوشمزه شما آماده است. نوش جان!
چند نکته طلایی در طرز تهیه دسر قهوه
در ادامه به چند نکته مهم در تهیه این دسر خوشمزه اشاره میکنیم:
این دسر طعمی ملایم دارد. اگر دوست دارید که شیرینتر باشد، میتوانید از یک لیوان شکر استفاده کنید.اگر به پودر ژلاتین دسترسی ندارید، میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته اضافی استفاده کنید. این کار به غلیظ شدن دسر کمک میکند.برای یک ظرف پیرکس با ابعاد ۱۵ در ۲۵ سانتیمتر، دو بسته بیسکویت پتی بور کافی است.اگر پودر نسکافه ندارید و یا طعم آن را دوست ندارید، میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تا طعم شکلاتی به دسر بدهید.به دلیل گرم بودن مواد، نیازی به مرطوب کردن بیسکویتها نیست.
در این قسمت از مجله آشپزی اکالا به آموزش یک دسر خوشمزه با طعم قهوه و ظاهری جذاب پرداختیم. پیشنهاد میکنیم که حتما این دسر بیدردسر و خوشمزه را تهیه کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.