جشن طعمها: دستور پخت سریع پیتزا تخممرغی در ۲۰ دقیقه
پیتزا غذای مورد بسیاری از خانواده هاست. اما میدانید برای تهیه این غذا حتما نیاز به سوسیس، کالباس و مواد خیلی خاص نیست و با چند ماده عذایی ساده مثل تخم مرغ میتوان پیتزا تهیه کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشتههای خانه میتوان این غذا را برای کودکان و نوجوانان تهیه کرد.
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
مرغ پخته و ریش ریش شده: یک فنجان
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
قارچ: یک فنجان
پیازچه: ۱/۲ فنجان
جعفری خردشده: یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا: ۱/۲ فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
گوجه فرنگی (برای تزئین): یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینیها را حبه قندی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
۲. پیازچهها را در همان تابه تفت دهید. در ادامه قارچ را اضافه کرده و اجازه دهید، آب قارچ کشیده شود. سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید. سیب زمینی و ادویهها را به قارچها اضافه کرده و خیلی کم تفت دهید.
۳. مواد را در تابه صاف کنید و نصف پنیرپیتزا را به صورت تکهای روی مواد بریزید. در ظرفی تخم مرغها را زده تا خوب مخلوط شود. سپس به صورت یکدست روی مواد بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا تخم مرغ مواد را بپوشاند، اما هم نزنید.
۴. روی تخم مرغها باقی پنیر پیتزاها و کمی گوجه خرد شده و جعفریها را بریزید. در تابه را گذاشته با شعله کم اجازه دهید تخم مرغ پخته و پنیرها آب شوند.
نکته: به مواد اصلی میتوانید ذرت آب پز، فلفل دلمه و… اضافه کنید تا ترکیب خوش رنگ تری داشته باشید.