طرز تهیه ترشی فلفل تند چرخ‌شده: چاشنی‌ای فوق‌العاده لذیذ و متفاوت!

ترشی فلفل تند چرخ شده، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین ترشی‌ها است که به روش‌های مختلفی با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده را به صورت مرحله به مرحله و همراه با تمام نکات مهم که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید را، به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده

مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده به شرح زیر است:

فلفل تند قرمز۲۰۰-۳۰۰ گرمسیر۳-۴ حبهسرکه سفیدبه مقدار لازمآببه مقدار لازمنمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهشکربه مقدار دلخواه (برای تعدیل تندی فلفل)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این ترشی ۲۰-۳۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی آن ۱-۳ روز است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۳۰۰-۴۰۰ گرم ترشی فلفل تند چرخ شده به شما می دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی فلفل

فلفل‌ها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با کمک چاقو شاخه و دانه‌های فلفل را جدا کنید.

فلفل‌ها را با کمک میکسر، خردکن، چرخ گوشت یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید له و پوره کنید.

پوره فلفل را درون ظرف مناسبی بریزید.

برای تهیه ترشی تند، می‌توانید از انواع مختلف فلفل تند استفاده کنید. هرچه فلفل تندتر باشد، ترشی شما تندتر خواهد شد.

مرحله دوم: آماده سازی سیر

حبه‌های سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیرها را پوره و له کنید.

پوره سیر را به فلفل‌های له شده اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید به ترشی فلفل، سبزیجات دیگری مانند هویج، خیار یا پیاز اضافه کنید، سبزیجات دیگر طعم ترشی را شیرین‌تر و دلپذیرتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی زنجبیل

مرحله سوم: تهیه سس ترشی

آب، سرکه، نمک، شکر، زردچوبه و فلفل سیاه را درون قابلمه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد و نمک و شکر به طور کامل حل شوند.

می‌توانید مقدار سرکه را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر ترشی تندتر و ترش‌تر دوست دارید، مقدار سرکه را بیشتر کنید.

می‌توانید از انواع ادویه‌های معطر دیگر مانند تخم گشنیز، گلپر یا زیره نیز برای طعم‌دار کردن ترشی استفاده کنید.

اضافه کردن شکر به ترشی باعث می‌شود که طعم تند فلفل تعدیل شود و ترشی خوشمزه‌تر شود.

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد با هم

پس از اینکه محتوای درون قابلمه در مرحله قبل به نقطه جوش رسید باید مخلوط فلفل و سیر پوره شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵-۱۰ دقیقه زمان بدهید تا با حرارت ملایم مواد ترشی بجوشند و با هم ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لیمو بندری

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

شیشه‌هایی که قصد دارید ترشی را در آن‌ها نگهداری کنید، باید کاملا تمیز، خشک و عاری از هر گونه آلودگی باشند.

بهتر است شیشه ها را با کمک آب جوش استریل کنید.

محلول داغ ترشی فلفل تند را در شیشه‌های استریل شده بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید.

چند دقیقه‌ای شیشه‌ها را به صورت وارونه قرار دهید تا هوا از زیر درب خارج شود.

سپس ترشی‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. ترشی فلفل تند معمولا چندین ماه در یخچال قابل نگهداری است.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق و با رعایت این نکات بتوانید ترشی فلفل تند خانگی بسیار خوشمزه و تندی تهیه کنید که برای همراهی با غذاهای مختلف بسیار مناسب است.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید