با شکم خالی سر کار می‌روید؟ این صبحانه خوشمزه برای شماست!

صبحانه‌ کافی و مقوی نقش مهمی در رژیم غذایی شما دارد. برای آغاز یک روز پر انرژی صبحانه شما بهتر است ترکیبی از پروتئین، کربوهیدرات و فیبر باشد که شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد. در این مقاله از مجله اکالا، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک صبحانه متفاوت، خوشمزه و مغذی را با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه صبحانه مقوی

مواد لازم جهت تهیه صبحانه مقوی به شرح زیر است:

تخم مرغ۱ عددپنیر۲ قاشق غذاخوریآرد جو دو سر پرک۲ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریشوید یا جعفری تازه۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه صبحانه مقوی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این صبحانه ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۱-۲ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این صبحانه مقوی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این صبحانه در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی شوید

شوید تازه را تمیز کنید و بشویید. با کمک چاقو شوید را ساطوری خرد کنید.

به جای شوید می‌توانید از جعفری تازه نیز استفاده کنید.

اگر سبزی تازه در دسترس ندارید از سبزی‌های خشک استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را درون کاسه مناسبی بشکنید و کمی با چنگال یا ویسک به هم زنید تا تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله سوم: افزودن شوید، بیکینگ پودر و پنیر

شوید ساطوری شده را به تخم‌مرغ اضافه کنید و کمی به هم زنید. بیکینگ‌پودر و پنیر را به مواد بیفزایید و مواد را به هم زنید.

شما در تهیه این صبحانه از انواع پنیر می‌توانید استفاده کنید. اگر پنیر شما نمک کافی را دارد از افزودن نمک در‌ مراحل بعد خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه صبحانه لاکچری و سالم؛ با کمترین مواد

مرحله چهارم: افزودن آرد جو دو سر و نمک

آرد جو دو سر و‌ در صورت نیاز نمک را به ترکیب فوق اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا به خوبی مواد با هم ترکیب شوند و‌ مایه یکدست و یکنواختی حاصل شود.

مایه صبحانه مقوی شما آماده است.

مرحله پنجم: آماده سازی تابه و پخت صبحانه

تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن در تابه بریزید. منتظر بمانید تا تابه گرم شود.

از مایه موادی که تهیه کردید با کمک ملاقه یا قاشق بردارید و درون تابه بریزید.

حرارت را متوسط نگه دارید و زمان دهید تا یک سمت مواد درون تابه طلایی و برشته شود. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.

برای یک دست و یک اندازه شدن صبحانه ‌جذابتان می‌توانید از قالب‌های کوکو یا کتلت کمک بگیرید.

همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله تخم مرغ پف پفی برای صبحانه

مرحله ششم: تزیین و سرو

صبحانه جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است. آن را در ظرف سرو گذارید و با خیارشور، گوجه گیلاسی و زیتون سرو کنید.

این صبحانه را با انواع نان‌ها می‌توانید میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و‌ متفاوت فوق این صبحانه مقوی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید