طرز تهیه کیک پای سیب در ماهیتابه؛ تجربه‌ای نو از طعمی دلنشین!

کیک پای سیب یکی از دسرهای کلاسیک و محبوب پاییز و زمستان است که به دلیل طعم شیرین سیب و عطر گرم دارچین مورد علاقه بسیاری از افراد است. شما با استفاده از ماهیتابه، بدون نیاز به فر می‌توانید این دسر لذیذ را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه

مواد لازم جهت تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه به شرح زیر است:

سیب ۴ عدد متوسطشکر۱ پیمانهتخم مرغ۲ عددکره۱۰۰ گرمآرد سفید۱/۵ پیمانهشیر۱/۴ پیمانهدارچین۱ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسعسل یا شربتبرای تزیین (اختیاری)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کیک ساده و جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی سیب

سیب‌ها را درون ظرف مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید.

سیب‌های شسته شده را درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس با کمک چاقو یا پوست‌گیر سیب‌ها را پوست بگیرید.

شاخه و هسته‌های آن‌ها را جدا سازید و سیب را به ورقه‌های نازک برش دهید.

توجه کنید که قطر و ضخامت ورقه‌ها بهتر است یکسان باشد تا در زمان پخت یکنواخت پخته شوند.

سیب‌های برش داده شده را در ظرفی قرار دهید و مقداری شکر و دارچین به آن‌ها اضافه کنید. با ملایمت آن‌ها را مخلوط کنید.

اجازه دهید سیب‌ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کنند تا عطر و طعم دارچین به خوبی جذب شود.

برای طعمی بهتر، می‌توانید کمی عسل یا شربت هم به سیب‌ها اضافه کنید.

مرحله دوم: ترکیب کره و شکر

کره به دمای محیط رسیده و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با لیسک در حد مخلوط شدن به هم زنید.

سپس با همزن برقی به مدت ۵-۷ دقیقه با دور تند مواد را به هم بزنید تا کاملاً مخلوط و پفکی شود.

دقت کنید که کره حتما باید هم دمای محیط باشد. این موضوع به ترکیب بهتر مواد کمک می‌کند.

مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد درون کاسه اضافه کنید و به هم بزنید تا به طور کامل جذب شود و مواد شما بافت یکسانی به خود گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل کیک سیب و گردو

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک

آرد را به همراه بیکینگ پودر و کمی نمک ۲-۳ بار الک کنید.

الک کردن مواد خشک در بافت نهایی کیک شما تاثیر مثبتی دارد.

به تدریج مواد خشک الک شده را به مایه کیک اضافه کنید.

مرحله پنجم: افزودن شیر

شیر را به ترکیب مواد فوق اضافه کنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید.

از زیاد هم زدن خمیر خودداری کنید. این کار باعث سفت شدن بافت کیک می‌شود.

مرحله ششم: آماده سازی تابه

ماهیتابه‌ای با قطر مناسب (ترجیحاً نچسب) انتخاب کنید.

کمی کره یا روغن در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.

دیواره های تابه را نیز با کمک یک براش و مقداری کره ذوب شده چرب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب فرانسوی

مرحله هفتم: ریختن مایه کیک در تابه

خمیر را به آرامی در ماهیتابه بریزید و با قاشق به طور یکنواخت پخش کنید. سیب‌های آماده‌ شده را به طور منظم روی خمیر قرار دهید.

بهتر است سیب‌ها را به صورت حلقه‌ای یا به شکل مورد علاقه خود بچینید تا ظاهر زیبایی داشته باشد.

مرحله هشتم: پخت کیک

درب ماهیتابه را بگذارید و حرارت را بسیار کم کنید. ۴۰-۴۵ دقیقه ای زمان دهید تا کیک شما به خوبی بپزد.

برای جلوگیری از سوختن کیک، بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و حرارت را کنترل کنید.

مرحله نهم: تزیین و سرو کردن کیک پای سیب

پس از پخت کامل، درب ماهیتابه را بردارید و اجازه دهید کیک کمی در همان تابه خنک شود.

سپس می‌توانید کیک را به آرامی از ماهیتابه خارج کنید و روی آن کمی عسل یا شربت بمالید تا طعم و ظاهر آن بهتر شود.

برای زیبایی بیشتر، می‌توانید کمی پودر قند یا دارچین روی کیک بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید از مغز گردو یا بادام خرد شده برای تزیین استفاده کنید.

این کیک را می‌توانید به همراه یک فنجان چای یا قهوه داغ سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه یک روش عالی برای درست کردن این دسر خوشمزه بدون نیاز به فر است. با رعایت مراحل فوق می‌توانید یک پای سیب خوش‌طعم و با بافت عالی داشته باشید که مورد پسند همه قرار خواهد گرفت.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید