لذت چای عصرانه با مافین کدو حلوایی؛ طرز تهیهای دلپذیر و آسان!
به دنبال یک دسر پاییزی خوشمزه و خانگی هستید؟ مافین کدو حلوایی را امتحان کنید! با ترکیبی از کدو حلوایی شیرین، ادویههای گرم و بافت نرم و لطیف، این مافینها نه تنها خوشمزه هستند بلکه بسیار هم سالماند. در این مطلب از مجله اکالا طرز تهیه مافین کدو حلوایی را برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه مافین کدو حلوایی
مواد لازم جهت تهیه مافین کدو حلوایی پنیری به شرح زیر است:
تخم مرغ۲ عددشکر قهوهای نصف پیمانهشکر سفیدنصف پیمانهماست غلیظ نصف پیمانهپوره کدوحلوایی۱ پیمانهآرد سفید۲ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چایخوریپودر دارچیننصف قاشق چایخوریپودر زنجبیلنصف قاشق چایخوریمیخک یا جوز هندی در صورت تمایل۱/۴ قاشق چایخوریجوش شیرین۱/۴ قاشق چایخورینمک۱ پینج
مواد لازم جهت تهیه کرم پنیری میان مافینها
مواد لازم جهت تهیه کرم پنیری میان مافینها به شرح زیر است:
پنیر خامهای۱۰۰ گرمزرده تخم مرغ۱ عددشکر۳ قاشق غذاخوریآرد نصف قاشق غذاخوریخامه صبحانه۲ قاشق غذاخوریدارچین۱/۴ قاشق چایخوریوانیل۱/۴ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه مافین کدو حلوایی
برای تهیه مافین کدو حلوایی پنیری کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تهیه پوره کدو حلوایی
برای تهیه مافین کدو حلوایی ابتدا پوره کدو حلوایی را تهیه کنید. بعد پوره آماده شده کدو حلوایی را داخل ظرف مناسبی بریزید.
سپس ادویهها شامل دارچین، زنجبیل و میخک را به پوره اضافه کنید.
در ادامه دو عدد تخم مرغ را به پوره اضافه کنید. با همزن دستی شروع به همزدن پوره کنید تا پوره، ادویه و تخم مرغها با هم مخلوط شوند.
حدود یک دقیقه هم بزنید. بعد از مخلوط کردن کامل این مواد، ماست را اضافه کنید و بعد نضف پیمانه روغن مایع را بریزید.
مجدد مواد را با همزن دستی مخلوط کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید.
مرحله دوم: اضافه کردن مواد آردی
حالا باید آرد را الک کنید. در ظرف دیگری آرد را بریزید.
بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید. جوش شیرین و نمک را نیز بریزید.
سپس آرد را الک کنید تا سبک شود. بعد از اینکه آرد را الک کردید شکر سفید را به آرد الک شده اضافه کنید.
شکر قهوهای را هم در همین مرحله به همراه شکر سفید داخل آرد اضافه کنید.
مواد خشک شامل آرد و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس این مواد را یکباره به مخلوط پوره کدو حلوایی و تخم مرغ اضافه کنید.
با همزن دستی شروع به همزدن کنید و هم بزنید. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: افزودن شکلات
در نهایت شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. حالا مواد مافین آماده است.
فر را روشن کنید و با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بگذارید کاملا داغ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی
مرحله چهارم: تهیه مواد میانی (کرم پنیری)
در این مرحله باید مواد میانی مافین یا همان کرم پنیری را تهیه کنید. برای این منظور در ظرفی پنیر خامهای یا ماسکارپونه را بریزید.
پنیر را هم بزنید تا کمی نرم و سبک شود. سپس شکر را به پنیر اضافه کنید.
ترکیب فوق را هم بزنید و مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه را بریزید.
دوباره هم بزنید تا پنیر خامهای، شکر و خامه با هم کاملا مخلوط و یکدست شوند.
سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید. وانیل را نیز بریزید و در صورت تمایل کمی دارچین اضافه کنید.
مواد را هم بزنید و اجازه دهید تخم مرغ نیز کامل در مواد مخلوط شود.
سپس آرد را بریزید. مواد را مجدد کمی هم بزنید تا کرم یکدست و آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی
مرحله پنجم: انتقال مواد به قالب
حالا کپسولهای مافین یا کاپ کیک را داخل قالب مافین بگذارید.
اگر از کیفیت قالب خود مطمئن هستید میتوانید فقط با چرب کردن قالب مواد را داخل قالب مافین و کاپ کیک بریزید و نیازی به کاغذ و کپسول نیست.
اکنون با قاشق یا اسکوپ بستنی به اندازه نصف قالب یا کپسول مافین مواد مافین را داخل قالب بریزید. سپس کرم پنیری را روی مواد مافین بریزید.
بعد دوباره مواد مافین را روی کرم پنیری بریزید؛ فقط در حدی که روی آن را بپوشاند.
میتوانید فقط مایه پنیری را بریزید؛ این مرحله کاملا سلیقه ای است.
در صورتی که میخواهید میان مافینها کرمی باشد بهتر است کرم پنیری در این مرحله در مرکز قرار بگیرید.
حالا سطح روی مافین ها را مرتب کنید و همه کپسولها و قالب را به همین شکل پر کنید.
دیگر مراحل آماده سازی مافینها به پایان رسید!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین گلابی
مرحله ششم: پخت مافینها
حالا قالب را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. نیم ساعت اجازه دهید مافینها کاملا در فر بپزند.
حتما با یک تستر از پخت مافینها اطمینان حاصل کنید.
بعد از ۲۵ تا سی دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مافین فرو کنید؛ اگر چیزی به سیخ نچسبید به این معنی است که مافینها کاملا پخته و آماده هستند.
مرحله هفتم: سرو مافینها
قالب را از فر خارج کنید. مافینها را روی سینی بگذارید تا کاملا سرد شوند.
اکنون مافینها آماده سرو هستند. مافینها نیازی به تزیین ندارند ولی به هر صورت که مایلید میتوانید تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پودینگ کدو حلوایی
نکات طلایی در تهیه مافین کدو حلوایی پنیری
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مافین کدو حلوایی پنیری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
یک ساعت قبل از تهیه و آماده سازی مافینها، مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. از تخم مرغ سرد و یخچالی استفاده نکنید.برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را پوست بگیرید و داخل قابلمه و ظرف مناسبی بریزید. بعد حدود دو پیمانه آب به کدو حلوایی اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت بگذارید و زمان دهید تا کدو حلوایی کاملا نرم و پخته شود.میتوانید داخل کدو حلوایی حین پخت پودر دارچین و میخک اضافه کنید.بعد از پخت کاملا با گوشتکوب برقی یا داخل مخلوط کن کدو حلوایی را پوره کنید و بعد در کیک و مافین و موارد دیگر استفاده کنید.مافینها شیرینی کمی دارند و کم شیرین هستند؛ انتظار یک کیک شیرین از این مافینها نداشته باشید. در صورت تمایل میتوانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر بیشتری استفاده کنید.به جای شکر قهوهای به همان میزان میتوانید شکر سفید را جایگزین کنید اما استفاده از شکر قهوهای در طعم این مافینها هم بسیار موثر است.آرد را حتما الک کنید و بعد در سایر مواد بریزید. میتوانید برای تهیه مافینها از آرد گندم هم استفاده کنید.در تهیه کرم پنیری نیازی به استفاده از یک تخم مرغ کامل نیست. دقت کنید که فقط زرده را استفاده کنید چون باعث شل شدن کرم پنیری خواهد شد.در نهایت میتوانید این مافینها را به صورت ساده و بدون کرم پنیری هم تهیه کنید.از تکههای شکلات یا شکلات چیپسی در مافین استفاده کنید، ولی اگر نداشتید قابل حذف است.دقت کنید که فر را از ده دقیقه قبل از قرار دادن قالب در فر حتما گرم کنید.مدت زمان پخت این مافینها بین ۲۵ تا سی دقیقه متغیر است. با فرو کردن خلال دندان بعد از گذشت ۲۵ دقیقه در آن، از پخت کامل مافین اطمینان حاصل کنید.روی مافینها را با پودر قند میتوانید تزیین کنید یا از شکلات و غیره برای تزیین استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه مافین کدو حلوایی پنیری را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این دسر خوشمزه با کدو حلوایی را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن در کنار یک فنجان چای عصرانه لذت ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!