طرز تهیه ترشی کدو سبز و پیاز؛ لذتی نوین با طعمی جادویی و دلپذیر!

ترشی‌ کدو و پیاز یکی از متفاوت‌ترین طعم‌های ترشی است. ترکیب کدو و پیاز، ترکیب رنگی جذاب و‌ طعمی منحصر به فرد دارد، اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن این ترشی غافل نشوید. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه ترشی کدو و پیاز را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه ترشی کدو و پیاز

مواد لازم جهت تهیه ترشی کدو و پیاز به شرح زیر است:

کدو سبز۱ کیلوگرمسیر۳ تا ۴ حبهپیاز۵۰۰ گرمشوید تازه۱-۲ قاشق غذاخوریسرکه سفید۱ پیمانهآب۱ پیمانهشکر۱/۲ پیمانهنمکبه مقدار لازمدانه فلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ترشی کدو و پیاز

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی ۱-۲ روز است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱/۵-۲ کیلوگرم ترشی به شما می‌دهد که با جمع و تفریق ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و در حجم‌های کمتر و بیشتری این ترشی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیازها را به صورت خلالی خرد کنید.

توجه داشته باشید در زمان خلال کردن پیازها، برش‌ها به یک اندازه باشد. پیازهای خلالی شده را درون کاسه بزرگی بریزید.

در تهیه این ترشی بهتر است از پیازهای بنفش نسبتا کوچک استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی کدو سبز

کدو سبز ها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقو کدو سبز ها را به صورت خلالی خرد کنید.

کدو سبزهای خرد شده را به ظرف پیاز اضافه و‌ در حد ترکیب شدن به هم زنید.

شما می‌توانید به دلخواه به این ترشی، سبزیجات دیگری مانند هویج، فلفل دلمه‌ای یا خیار نیز اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خلالی

مرحله سوم: تهیه سس ترشی

قابلمه مناسبی انتخاب کنید. سرکه، شکر، نمک، دانه فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و‌ در حد مخلوط شدن به هم زنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سرکه سیب به جای سرکه سفید استفاده کنید.

قابلمه را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد.

سپس حرارت را متوسط کنید و ۵-۷ دقیقه‌ای زمان دهید تا سس بجوشد و شکر در آن حل شود.

برای طعم‌دار کردن بیشتر ترشی، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زیره، دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.

برای اینکه ترشی شما رنگ زیباتری داشته باشد، می‌توانید از کمی زردچوبه استفاده کنید.

مرحله چهارم: آماده سازی سیر، شوید و انتقال به ظرف نگهدارنده

سیر‌ها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زنید.

شیشه‌ها کاملا تمیز و خشکی را انتخاب کنید. برای جلوگیری از کپک زدن ترشی، حتما از ظرف شیشه‌ای تمیز، عاری از هرگونه آلودگی استفاده کنید.

از ترکیب پیاز و کدو خرد شده مقداری درون شیشه بریزید. چند اسلایس سیر ورقه شده و کمی از شوید تازه خرد شده را روی سبزیجات بریزید.

این کار را تا پر شدن شیشه‌ها و تمام شدن مواد اولیه تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی ذرت و زیتون

مرحله پنجم: افزودن سس ترشی

سس داغ را درون شیشه بریزید؛ به طوری که تمام مواد زیر سس قرار بگیرند.

در ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید ترشی به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای محیط بماند تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند.

توجه داشته باشید که پس از گذشت ۲۴ ساعت، ترشی را به یخچال منتقل کنید. ترشی کدو سبز و پیاز را می‌توانید به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

به همین راحتی و با طی کردن ۵ مرحله بسیار ساده ترشی کدو سبز و پیاز جذاب شما آماده میل کردن است. از این ترشی به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف می‌توانید استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این ترشی متفاوت و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید