طرز تهیه کیک کدو حلوایی؛ دسر جذاب و دل‌پذیر پاییزی که دل همه را می‌برد

چه چیزی بهتر از یک کیک خانگی با طعم کدو حلوایی برای گرم کردن روزهای سرد پاییزی؟ در این دستورالعمل از مجله اکالا، شما را با طرز تهیه یک کیک کدو حلوایی نرم و پُر عطر آشنا می‌کنیم که نه تنها طعم بی‌نظیری دارد، بلکه ظاهر جذابی نیز دارد.

مواد لازم جهت تهیه کیک کدو حلوایی

مواد لازم جهت تهیه کیک کدو حلوایی به شرح زیر است:

پوره کدو حلوایی۱ پیمانه آرد ۲ پیمانهشکر۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عددروغن مایع۳/۴ پیمانهشکلات چیپسینصف پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریپودر دارچین ۱ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوریجوش شیرین۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر هل۱/۴ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی

برای تهیه کیک کدو حلوایی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه پوره کدو حلوایی

 

کدو حلوایی، را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید. سپس کدو را به قطعات کوچک خرد کنید.

 

بعد با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

 

اجازه دهید کدوها کاملا بپزند و نرم شوند. می‌توانید در قابلمه را ببندید تا روند پخت کدو زودتر صورت بگیرد.

 

بعد کدوها را داخل میکسر بریزید یا با بلندر کاملا پوره کنید. در نهایت اجازه دهید پوره کدو سرد شود.

 

یک پیمانه از پوره را برای پخت کیک نیاز دارید.

 

مرحله دوم: گرم کردن فر

 

فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌ گراد گرم کنید.

 

آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، جوش شیرین، پودر زنجبیل و هل مخلوط و الک کنید تا کاملا یک‌دست و سبک شود و گلوله‌ای در آرد باقی نماند. این مخلوط را کنار بگذارید.

 

در کاسه‌ بزرگی یک پیمانه شکر بریزید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن برقی شکر و تخم مرغ را مخلوط کنید.

 

حدودا دو تا سه دقیقه هم بزنید تا مخلوط شکر و تخم مرغ حجیم و کرم‌ رنگ شود. 

 

بعد روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید. پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا پوره کدو حلوایی هم به خوبی با مواد مخلوط شود.

 

مخلوط آرد الک‌ شده را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. در نهایت شکلات چیپسی را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

 

مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب

 

کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب ۲۰ سانت برش دهید و داخل قالب بیندازید. نیازی به چرب کردن قالب نیست. دیواره‌های قالب را اصلا چرب نکنید.

 

مواد کیک را داخل قالب بریزید. روی سطح خمیر کیک را کاملا صاف کنید.

 

مرحله پنجم: پخت کیک

 

قالب را داخل فر گرم‌ شده قرار دهید. مدت زمان تقریبی برای پخت کیک ۵۰ دقیقه است.

 

وقتی احساس کردید کیک به خوبی پف کرده و روی کیک کمی طلایی شده می‌توانید درب فر را باز کنید.

 

با سیخ چوبی کیک را تست کنید و اگر خمیر به سیخ نچسبید یعنی کیک کاملا پخته است. در غیر این صورت اجازه دهید حدودا ده دقیقه دیگر کیک داخل فر بماند تا کاملا بپزد.

 

کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود.

 

نکات طلایی در تهیه کیک کدو حلوایی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

مطالب مفید